• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

İYİ PARTİ HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ YAPTI

18/08/2021

İYİ PARTİ HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ YAPTI

Çivril İYİ Parti İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Şahin Özdemir ve Çivril İlçe Müftüsü Kadir Küçük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı ataması yapılarak göreve başlayan müftü ve başhekime ziyarette bulundu. Ziyarette Elvan Çakmakçı’ya parti yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyesi Turgay Arslan eşik etti.
İlk olarak Çivril Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine atanan Uzm. Dr. Şahin Özdemir’i ziyaret eden İYİ Parti heyeti bir süre Şahin Özdemirle sohbet ederek hastane ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Günün ikinci ziyaretinde Aydın Valiliğinden Çivril’e müftülük görevine atanan Kadir Küçük’ü ziyaret eden Elvan Çakmakçı ve ekibi, bir süre müftü ile sohbet etti. Ziyaretler sonrası açıklama yapan Elvan Çakmakçı “Göreve yeni başlayan kamu personeli ve idarecilerine başarı ve hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Göstermiş oldukları misafirperverlik ve samimi sohbet için teşekkür eder görevlerinin Çivril’imiz ve kendileri için hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası