• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ GÜLİZAR KARACA ÇİVRİL’İ ZİYARET ETTİ

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ GÜLİZAR KARACA ÇİVRİL’İ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Karaca Çivril’i ziyaret etti.
CHP Denizli Milletvekili Gülizar Karaca Çivril’de vatandaşlarla bir araya geldi. Gündeme dair konularla ilgili vatandaşlara bilgi veren Karaca yaşanan yangınlarla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.
Çivril ziyaretine ilçe binasından başlayan Gülizar Karaca, burada partililerle bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Karaca, daha sonra beraberindekiler ile birlikte Işıklı ve Gümüşsu mahallelerini ziyaret etti. Işıklı mahallesinde esnaf ziyareti yapan Karaca “Işıklı mahallemizde sorunlar dağ gibi, sorunları çözmesi gerekenler vatandaşa kulağını tıkamış. Feryadı duymuyor. Millet cevabı sandıkta verecek” dedi.
Daha sonra Gümüşsu mahallesine geçen Gülizar Karaca Homa Şelalesi’nin doğal güzelliğinin bozulduğuna dikkat çekti. Şelaleyi gezen ve yapılan yatırımları inceleyen Karaca “Gümüşsu Şelalesi gibi doğal bir güzelliğe dokunan betoncu zihniyet, yapay şelaleyle Gümüşsu'da vatandaşları eski günleri aratır hale getirmiş durumda. Turizme kazandıracağız vaadi verilen, sosyal tesis yapıyoruz diye doğayı betona boğan projeyi ne Gümüşşu'lu vatandaş-larımız nede doğa kabul ediyor” diyerek yapılan çalışmaları eleştirdi.
Gülizar Karaca Gümüşsu ziyaretinden sonra Çivril’den ayrıldı. Gülizar Karaca’ya Çivril ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş ile partililer ve belediye meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

139 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası