• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL’DEN YANGIN BÖLGESİNE TAM DESTEK

ÇİVRİL’DEN YANGIN BÖLGESİNE TAM DESTEK

Çivrilli hayırseverler Manavgat ve Buldan’da çıkan yangınlara destek olmak el ele verdi.
Geçtiğimiz hafta yaşanan orman yangınlarından etkilenen bölgelere destek olmaya çalışan Çivrilli vatandaşlar hazırladıkları yardımları yangın bölgesine gönderirken Demirtaş Hazır Beton A.Ş.’de Buldan’a su tankeri gönderdi.
Manavgat ve Buldan’da çıkan orman yangınlarından sonra yangından zarar gören vatandaşlara destek olmak isteyen Çivrilliler Çivril Belediyesi ve Kızılay tarafından organize edilen yardım kampanyasına yardımda bulundu. Kızılay Çivril Şubesi önünde toplanan yardımlar Çivril Belediyesine ait araçlarla yardım bölgelerine gönderildi.
YAMANLAR MAHALLESİNDEN BİR KAMYON SAMAN
Yangından etkilenenlere yardımcı ve destek olmak isteyen Yamanlar mahallesi sakinleri hayvan yetiştiriciliği yapan yangın mağdurları için topladıkları samanları yangın bölgesine gönderdi. Köy meydanında toplanan yaklaşık 500 balya saman kamyona yüklenerek Manavgat’a gönderdi. Manavgat Belediyesine teslim edilen saman balyaları mağdurlara belediye aracılığı ile teslim edildi.
SU TANKERİ İLE YANGINA KOŞTULAR
Buldan’da çıkan ve kontrol altına alınan yangın bölgesine destek olmak amacıyla Çivril’den 30 tonluk su tankeri gitti. Demirtaş Hazır Beton A.Ş. yaşanan orman yangınlarından sonra Buldan’a su tankeri gönderdi. Tankerin Buldan’daki yangın tamamen sönene ve soğutma çalışmaları tamamlanana kadar bölgede yardım ve desteğe devam edeceği belirtildi.

169 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası