• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ARABALARIN YANMASI BİR KIVILCIMA BAKAR

16/08/2021

ARABALARIN YANMASI BİR KIVILCIMA BAKAR

Galerici esnafı sitedeki otların temizlenmemesinden şikayetçi.
Salı günü şikayetlerini İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren’e bildiren galericiler sitesi esnafları dükkanların aralarındaki otların zamanında temizlenmediğini şimdi ise kuruduğunu ve bir kıvılcım ile yangın çıkabileceğini ifade ettiler.
Site sakinlerin adına konuşan Yunus Karaca “Burada her yerde bir çok araba var. En ufak bir kıvılcım ile galericiler sitesindeki araçların yanmasının önüne geçilemez. Belediye yetkililerinden bir an evvel gerekli tedbirleri almasını ve burada biriken kuru otları temizlemelerini istiyoruz. İş para toplamaya geldiğinde tabelaların santimine kadar ölçüp para almasını iyi beceren belediye, sıra ot temizlemeye geldiğinde bizim buraları görmezden geliyor. Bu konuda bizlere yardımcı olması için İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Koray Eren’den destek almak için kendisine haber verdik.
Eren galericiler sitesinde yaptığı açıklamada “Bu sitede faaliyet gösteren esnaflar ile çarşı merkezindeki esnaflardan aynı miktarda çöp, ilan reklam vergisi alınıyor. Ancak buraya gelen hizmet ile çarşı esnafına gelen hizmet aynı değil. Buradan belediyenin ilgili birimlerine sesleniyorum. En ufak bir kıvılcım ile galericiler sitesinde bulunan araçlar yanarak kullanılamaz hale gelebilir. Gerekli tedbirlerin alınması galericiler sitesi enafı için şarttır. Sayın belediye başkanı Niyazi Vural Çivril’in tanıtımı adına bir çok girişimlede bulunuyor. Ancak galericiler sitesine her gün ilçe dışından gelen onlarca ticari turisti görmezden geliyor. Sayın başkan madem amacınız Çivril’i dışardan gelenlere tanıtmak, Çivril’i güzel hatırlamalarını sağlamak, gelin her gün onlarca kişinin ziyaret ettiği galericiler sitesini de daha güzel bir hale getirelim. Daha güzel daha yaşanır bir Çivril hepimizin ortak sevdası diye düşünüyorum ifadelerini kullandı.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası