• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇILDI

16/08/2021

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇILDI

Çivril Diş Hastanesi Polikliniklerini ziyaret eden sağlık müdürü Berna Öztürk hastanedeki eksiklerin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. İnşaatı tamamlanan ve taşınmasının büyük bölümü biten diyaliz ve diş ek hizmet binasında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, büyük oranda tamamlanan ve hasta kabulüne başlayan Çivril Diş Hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastalarla da bir süre sohbet eden Öztürk, eksikler ve talep edilen konular hakkında bilgi aldı.
Ziyarette Hastane Başhekimi Uz. Dr. Şahin Özdemir ve hastane idaresi tarafından Berna Öztürk ve beraberindeki heyete bilgi verildi. İl Sağlık Müdür Uz. Dr. Berna Öztürk, taşınma hazırlıklarının bir kısmı devam eden diyaliz ve diş ek hizmet binasında kurulumu biten bölümlerde tedaviye gelen hastalar ile sohbet ederek hastane ve tedaviden memnuniyetlerini sordu. Çalışanlar ve hastane idaresi ile de ihtiyaçlar üzerine görüşen Öztürk; “Yapımı tamamlanan ve kurulumunda da son eksiklerin giderilme aşamasında olan ek hizmet binamızda çalışanlarımız ve idaremizle ihtiyaçlarımızı konuşarak en kısa sürede tamamlamak için planlamalarımızı yaptık. Binamızın tamamen hizmete girmesiyle ilçemiz sağlık alanında önemli bir yatırım daha kazanmış olacak” şekline konuştu.
Berna Öztürk’e Çivril ziyaretinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve başkan yardımcısı Uz. Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy eşlik etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası