• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

ŞEHRİN TANITIM VE GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

06/08/2021

ŞEHRİN TANITIM VE GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Denizli Gazeteciler Cemiyeti kuruluşunun 50’nci yılı dolayısıyla bir ödül töreni düzenledi. Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür merkezindeki kutlama töreni salgın kuralları çerçevesinde düzenlendi.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti 50 yılını düzenlediği törenle kutladı. 1971 yılında kurulan cemiyet, 1971 2021 yılları arasında Denizli’ye hizmet etmiş, şehrin gelişim ve kalkınması ile tarihi ve kültürel çalışmalara destek vermiş, siyasi, ekonomik ve sosyal hayatın gelişimine katkı sağlamış isimleri teşekkür plaketi ile ödüllendirdi. Törende gazetecilik mesleğinde 25,30 ve 40’cı yıllarını dolduran gazetecilere de plaket verildi.
Nihat Zeybekçi Kongre merkezinde düzenlene tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Denizli basın tarihi ve Denizli Gazeteciler Cemiyetinin çalışmalarının tanıtıldığı kısa film gösterisinin ardından cemiyet başkanı Muhammet Karaçay törenin açılış konuşmasını yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan ve Denizli valisi Ali Fuat Atik’in konuşmalarının ardından ödül almaya hak kazana isimlere protokol tarafından ödülleri takdim edildi.
Denizli ve Çivril’in ekonomik, siyasi ve sosyal hayatının gelişimine verdiği destek ve katkılardan dolayı Vehbi Demir’de ödüle layık görüldü. Vehbi Demir ödülünü Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın elinden aldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası