• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

SEÇİMİN GALİBİ GÜROL MUTLU OLDU

06/08/2021

SEÇİMİN GALİBİ GÜROL MUTLU OLDU

Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif seçimleri yapıldı. 1200 üyesi bulunan Kooperatif seçimlerinde 990 üye oy kullandı.
Salgın sebebiyle ertelenen Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifini seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Çivril Sebze pazarında yapılan olağan genel kurulda üyeler yeni başkanı seçmek için oy kullandı.
Çivril Sebze pazarında yapılan seçim divan başkanı ve üyelerinin seçiminden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Başkan adaylarını konuşmalarının ardından oy kullanma işlemi başladı. Üç adayında ortak talebi ile oy kullanma işlemi kapalı zarf üsulü yapıldı. 990 üyenin oy kullandığı seçimlerde üyelerden 409’unun oyunu alan Gürol Mutlu ve ekibi seçimi kazandı.
Mevcut başkan Cengiz Tanışman 361, Ramazan Arslan 203 oy aldığı seçimlerde 17 oy geçersiz sayıldı.
Yapılan genel kurulun ardından başkan olan Gürol Mutlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Mutlu yaptığı açıklamada Çivril Esnafına hitaben; “Bize inandığınız ve güvendiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Her zaman sözümüzün arkasındayız ve yanınızda olacağız dedi.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası