• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

DEĞİŞİM ŞART ! GÖREVE TALİBİZ...

29/07/2021

DEĞİŞİM ŞART ! GÖREVE TALİBİZ...

Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresinde son düzlüğe girildi. Önümüzdeki Cuma günü yapılacak olan seçimli kongrede seçimin kapalı oylama usulü ile yapılması bekleniyor. Çivril pazar yerinde yapılacak kongre Saat: 10.00’da başlayacak.
Kongreye birkaç gün kala gazetemize açıklamalarda bulunan başkan adayı Ramazan Arslan çarpıcı ifadeler kullandı. Arslan yaptığı açıklamada kooperatifin geçtiğimiz pandemi döneminde zor durumda kalan esnafın yanında olmadığını iddia etti. Arslan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli esnaf kardeşlerim, ortağı olduğumuz kooperatifimizin bir kongresini daha karşılamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Ben ve arkadaşlarım önümüzdeki 4 yıllık görev sürecinde sizlere hak ettiğiniz hizmeti vermek için göreve talip olduk. Amacımız kimseyi kötülemek değil, ancak yaşanan gelişmelerden haberdar olmanız, oyunuzu kullanırken tercih edeceğiniz ekibi seçmenizde faydalı olur diye düşünüyorum.
Hepimizin bildiği gibi Corona Virüs etkilerini halen sürdürüyor. Bu illet bir çok esnafımızı etkilemekte. Biz göreve geldiğimizde çanta yelek dağıtmak için ayrılan bütçeyi zor durumda olan esnaflarımızı kalkındırmak için kullanacağız. Çünkü pandemi süreci zorlu bir süreç oldu. Bu süreçte berber, kahveci, küçük sanayi esnafı gibi bir çok ortağımız mağdur oldu.
Bütün bunların yanı sıra Çivril Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi kimsenin malı değildir. Vatandaşın bu kooperatiften çektiği parayı kimse cebinden vermiyor. Verilen krediler kişiye göre, kiminden kefil ve ipotek istenerek, kimine kefilsiz ipoteksiz verilemez. Tek bir kural vardır herkese işler. Seçim sattı mahalline girilmeden önce verilmeyen krediler, seçim söz konusu olduğunda verilmeye başlandı. Gel senin işini görelim, seçimlerde bize destek vermeyi unutma şeklindeki yaklaşımlar kesinlikle etik değildir. Biz göreve geldiğimizde herkese eşit mesafede, eşit şartlarda kredi vereceğimizi alenen beyan ederiz.
Tatlı sert ilerleyen bu seçim sürecinde ister istemez bazı söylentilerle karşı karşıya geliyoruz. Seçim kazanmak için dedikodu üretmeye gerek olmadığını düşünüyorum, eğer seçim kazanmak istiyorsanız esnafın yanında olun, çanta yelek dağıtacağınıza bu bütçe ile kefil bulamadığı için, ipotek veremediği için kredi alamayan esnafa yardım edin. Dedikodu ile seçim kazanılmaz. Biz göreve geldiğimizde zor durumdaki esnafımıza yardım edeceğiz. Seçimi hak eden kazansın. Hizmet için göreve talip olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası