• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

KÖYÜNE 5000 METRE KARE TAŞI KENDİ İMKANLARI İLE DÖŞEDİ

26/04/2021

KÖYÜNE 5000 METRE KARE TAŞI KENDİ İMKANLARI İLE DÖŞEDİ

Muhtar hizmet gelsin diye beklemedi köylü ile birlikte 5000 metrekare taş döşedi.
Çivril Kocayaka muhtarı Hasan Koç, köyünün ihtiyacı olan parke taşı kendi imkânları ile imece usulü döşedi.
Çivril’e bağlı Kocayaka Mahalle Muhtarı Hasan Koç köyün mezarlık yolları ile okul bahçesine köylü ile birlikte parke taş döşedi. Köyün iki mezarlığının içindeki yolların çamur olmasından dolayı vatandaşların rahatça mezar yapamadığını belirten Hasan Koç “Mezarlık içi yollarımız toprak yoldu. Köylülerimizin daha rahat ve temiz mezarlık ziyareti yapabilmesi için mezarlıklarımızın içine el birliği ile taş döşedik” dedi.
Mezarlıklara giden yollarında taş döşendiğini belirten muhtar Koç “Mezarlık içinde başladığımız düzenleme zamanla köy içinden mezarlığa gelen yolları da kapsadı her iki mezarlığın yolunu da yeniden taş döşedik. Mezarlık içi yollar komple taş döşeli. Muhtarlık olarak mezarlık içi düzenlemesi diye başladığımız çalışma köylülerin desteği ile 5000 metrekareye ulaştı. Mezarlıklarımızda hiç toprak yol kalmadı” dedi.
Okul bahçesi de düzenlendi.
Döşenen taşların tamamının köylüler tarafından karşılandığını belirten muhtar Hasan Koç “Çalışma başladıktan sonra hayırsever köylülerimiz taş alıp muhtarlığa hibe ettiler. Gelen taşlarla köyün nerede eksik yolu varsa tamamlayacağız. Yapılan tüm çalışmalarda hiçbir kurumdan destek ve yardım almadık. Taş alan hibe etti, traktörü olan çalıştı, taş döşemeyi bilen taş döşedi. Mezarlık yolları ile birlikte okulumuzun bahçesine de taş döşedik. El birliği ile imece usulü köyümüzün eksiklerini tamamladık. Destek veren, yardım eden tüm köylülerimize teşekkür ederim” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası