• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

BELEDİYE BİNASI EMNİYET BİNASI HÜKÜMET BİNASI YAPILACAK

05/03/2021

BELEDİYE BİNASI EMNİYET BİNASI HÜKÜMET BİNASI YAPILACAK

Mart ayı meclis toplantısı öncesi gündem dışı konuşma yapan belediye başkanı Niyazi Vural belediye hizmet binası, emniyet müdürlüğü ve hükümet binasının şimdiki hükümet binasının olduğu alana yapılacağını söyledi.
Son bir aylık çalışmaları, Ankara ziyaretleri ve görüşmeleri hakkında meclis üyelerine bilgi veren başkan Vural, Çivril’e İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir çok tesis ile hizmet binasının yapılacağı müjdesini verdi.
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural Mart Ayı Belediye Meclis toplantısı öncesi gündem dışı söz alarak değerlendirmelerde bulundu. Meclis üyelerine Ankara ziyaretleri ile Denizli’de yaptığı görüşmeler hakkında bilgi veren Vural belediye hizmet binası, emniyet müdürlüğü binası ve hükümet binasının İçişleri Bakanlığı tarafından şimdiki hükümet binasının olduğu alana yapılacağını söyledi. Eski hükümet binasının korunacağına dikkat çeken Vural “Taş bina korunarak şimdiki hükümet binasının olduğu bina yıkılacak ve İçişleri Bakanlığı tarafından uygulanan bir proje ile hükümet, emniyet ve belediye hizmet binamız aynı alana yapılacak” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı’nın Denizli ziyareti sırasında hazırladıkları proje dosyalarını bakana verdiklerini belirten başkan Vural “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafımızdan Çivril’e beş adet halı saha yapılacak bunun yanı sıra geleneksel sporlarımız için de bir alan sözü aldık” dedi.
Orman Bakanlığı tarafından Çivril’e iki mesire alanı yapılacağını da belirten başkan Vural “Orman Bakanlığımıza sunduğumuz iki projemiz inşallah kabul edildi ve biri Beydilli diğeri Kufi Çayı sahasında iki mesire alanı yapımına başlanacak” dedi.
Başkan Vural konuşmasının son bölümünde 21’inci ölüm yıldönümünde Özay Gönlümü andı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası