• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

RAMAZAN ARSLAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

26/02/2021

RAMAZAN ARSLAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2010 – 2014 yılları arasında Çivril Esnaf odası başkanlığı yapan Ramazan Arslan, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığının önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçimi için Ramazan Arslan, başkan adaylığını açıkladı.
Esnafın zor ve yıpratıcı bir süreçten geçtiğini ifade eden başkan adayı Arslan, “Ekonomin temel taşı olan esnaf ve sanatkârların gelir düzeyi düşüklüğü, teminat yetersizliği ve krediye ulaşmada büyük sıkıntılar yaşadığını söyledi.
2010 – 2014 yıllarında Çivril Esnaf Odası başkanlığı görevini yürüten Ramazan Arslan, uzun yıllar Çivril’de oda, dernek ve STK’larda Çivril’e hizmet etmek için gönüllü olarak çalıştığını kaydederek, “Esnaf ve sanatkârlar bir toplumun iş hayatında can veren damarlarıdır. Esnafı güçlü olmayan bir şehrin kalkınması mümkün değildir. Pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnaflarımızın dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını bilen bir esnaf kardeşiniz olarak 2021 yılında yapılacak, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığına adayım. Desteğinizi bekler, saygılar sunarım. Bu vesile ile Pandemi sürecinde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dilerim ”dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası