• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

2021 YILINDA DOĞALGAZ HATTI, TOKİ 2’NCİ ETAP, MİLLET BAHÇESİ, HÜKÜMET BİNASI, BELEDİYE BİNASI

03/02/2021

2021 YILINDA DOĞALGAZ HATTI, TOKİ 2’NCİ ETAP, MİLLET BAHÇESİ, HÜKÜMET BİNASI, BELEDİYE BİNASI, İNŞAATLARI BAŞLAYACAK

Çivril Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Ak Partili üç meclis üyesinin katılmadığı toplantıda görüşülen maddelerin tamamı görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.
Çivril Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısında meclis üyelerine bilgi veren belediye başkanı Niyazi Vural 2021 yılının yatırım yılı olacağını söyledi. Başkan Vural yaptığı konuşmada “Doğalgaz boru hattı, TOKİ 2’ci etap, millet bahçesi, adliye, hükümet ve belediye hizmet binalarının inşaasına başlanacak, 2021 yatırım yılı olacak” dedi.
Çivril Belediyesi Şubat Ayı Meclis toplantısı 1. birleşim birinci otumu yapıldı. Vali Recep Yazıcıoğlu Kongre Merkezinde yapılan toplantıda gündem dışı söz alan başkan Vural 2021 yılı çalışmaları ve projeleri hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Konuşmasında Işıklı mahallesinde yapılması planlanan millet bahçesi ile ilgili olarak tüm izinlerin alındığı müjdesini veren başkan Vural “Işıklı Millet Bahçesi projemiz ile ilgili olarak tüm izinler alındı ve TOKİ ihale sürecini başlattı. Bununla birlikte BOTAŞ ile yapılan görüşmeler tamamlandı ve Baklan - Çivril Doğalgaz boru hattı ile ilgili ihale önümüzdeki günlerde yapılacak, aynı şekilde TOKİ 2’ci etap ihale süreci başladı en önemlisi Çivril için büyük gereksinim olan adliye, hükümet ve belediye hizmet binaları ile ilgili çalışmalarımız başladı. 2021 yılı Çivril için yatırım ve temel atma yılı olacak” dedi.
Gündem dışı konuşmaların ardından görüşülen gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edildi.
Şubat ayı meclis toplantısının önemli gündem maddelerinden birisi olan 20 milyon lira borçlanma plan bütçe komisyonuna havale edildi. Belediye hizmet binasını yapılması için istenen borçlanma belediyenin (B) planı olarak hazırda bekleyecek. Başkan Vural İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yapacağı görüşmede belediye hizmet binası ve hükümet binasının ortak yapılmasını ve bütçenin bakanlık tarafından karşılanmasını isteyecek.
Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. birleşimi Perşembe günü yapılacak. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası