• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

VEKİLİMİZ YASİN ÖZTÜRK HEMŞEHRİLERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

27/01/2021

VEKİLİMİZ YASİN ÖZTÜRK HEMŞEHRİLERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

İyi Parti Denizli Milletvekili Çivril’li Yasin Öztürk memleketini ziyaret etti. Ziyaretine ata toprakları olan Kıralan Mahallesinden başlayan Öztürk burada galericiler sitesini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.
Araçların üzerine binen ÖTV, bandrol, vize gibi masraflardan dert yanan galericiler sitesi esnafı, dövizin de yükselmesi ile satışların durma noktasına geldiğinin altını çizdi. Öztürk galericilerle yaptığı söyleşide sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağını, tek amacının halkın refahını sağlamak olduğunu belirtti.
Daha sonra ilçe merkezinde bulunan İyi Parti binasını ziyaret ederek ilçe başkanı, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kollarının hazır bulunduğu bir toplantı yaptı. Teşkilatın sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıdan sonra esnaf ziyareti yapıldı. Burada esnaflarla uzun uzun istişarelerde bulunan Öztürk seçim sattımahaline girildiğinde yapılan ziyaretlerin verimsiz olduğunu, sadece seçim zamanı değil her zaman halkın sorunlarının vekiller tarafından dikkate alınması gerektiğini vurgulayarak halkın sorunlarını dinledi. Öztürk esnafların genel probleminin ekonomik olduğunu çözüm odağının ise millet ittifakı olduğunu belirterek hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi.
Gezi programının ardından gazetemiz çalışanları ile bir araya gelen Çivril’in vekili Yasin Öztürk Denizli’de toplam 616 mahalle olduğunu, günde 2 mahalle ziyaret edilirse bir yılda bütün mahallelere anca ulaşılabileceğini ifade ederek “Meclis çalışmalarımdan dolayı tüm mahalleleri ziyaret emek oldukça güçleşiyor. Partimizin tek vekili olarak ziyaret edemediğimiz mahalle sakinlerinin affına sığınıyorum. Ben meclis çalışmalarımı aksatmadan gecemi gündüzüme katıp tüm mahallelere ulaşmaya çalışacağım” dedi.
Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası