• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

AKDAĞ’DA KAYBOLAN YAŞLI ADAM CUMALAR’DA BULUNDU

06/01/2021

AKDAĞ’DA KAYBOLAN YAŞLI ADAM CUMALAR’DA BULUNDU

Akdağ’da kaybolan yaşlı adam Çivril Cumalar mahallesinde bulundu.
2020 yılının son günü Akdağ’da kaybolan yaşlı adamı Çivril Jandarma ekipleri buldu. Kaybolduğu yerden yaklaşık 30 kilometre yürüyen yaşlı adam sığındığı tavuk çiftliğinde bulundu.
Edinilen bilgiye göre Sandıklı’dan mantar aramak için Akdağ’a giden Hidayet İlhan (64) bir süre sonra ormanda kayboldu. Kaybolduktan sonra Jandarmadan yardım isteyen İlhan’ın cep telefonu bataryası da bitince sinyal alamayan ekipler yaşlı adamı aramaya başladı ve çevredeki Jandarma birliklerine bilgi verdi. Sandıklıdan gelen kayıp ihbarı ile harekete geçen Çivril Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yaptıkları arazi aramasında Hidayet İlhan’ı 3 saat süren aramanın ardından Cumalar mahallesinde bir tavuk çiftliğinde buldu.
Kaybolduğu yerden yürüyerek Kavakalanı köyüne geldiği öğrenilen Hidayet İlhan’ın köyde kimse olmadığı için yaklaşık 30 kilometre yürüyerek Cumalar mahallesindeki tavuk çiftliğine sığındığı öğrenildi.
Jandarma tarafından ilk muayenesi yapılan Hidayet İlhan olay yerine gelen oğluna teslim edildi. Hidayet İlhan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası