• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI NİYAZİ VURAL; “BİZİM YAPTIĞIMIZ PROJELER SİZİN HAYAL EDEMEYECEĞİNİZ ŞEYLER”

06/01/2021

ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI NİYAZİ VURAL; “BİZİM YAPTIĞIMIZ PROJELER SİZİN HAYAL EDEMEYECEĞİNİZ ŞEYLER”

Ocak Ayı belediye meclis toplantısı başkan Niyazi Vural ile Millet İttifakı Meclis Üyeleri arasında yaşanan tartışmanın gölgesinde yapıldı.
2021 yılının ilk meclis toplantısına “Görmüyorsanız o sizin acizliğiniz” polemiği damga vurdu. Başkan Vural icraatlarını eleştiren İYİ Parti Meclis Üyesi Elvan Çakmakçı’ya “Yaptıklarımızı görmüyorsanız o sizin acizliğiniz. At gözlüğünü takmışsınız görmüyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.
2021 yılı ilk meclis toplantısı Vali Recep Yazıcıoğlu Toplantı Salonunda yapıldı. Başkan Niyazi Vural gündem maddelerinin görüşülmesine başlamadan önce yaptığı konuşmada Çivril Kent Hizmetleri Şirket bünyesinde çalışan 130 personelin maaşlarının sendika temsilcileri ile yapılacak görüşme sonrasında arttırılabileceğini söyledi.
Başkan Vural’ın konuşmasından sonra söz alan İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Elvan Çakmakçı, Niyazi Vural’ın seçim zamanında verdiği sözleri yerine getirmediğini belirterek “2020 yılı kötü geçen bir yıl oldu. Kovid sebebiyle birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. 2020 yılı Çivril adına da boşa geçen bir yıl oldu. Yayınladığınız, yapacağız dediğiniz kitapta vaat ettiğiniz hiçbir söz yerine getirilmedi. Çivril’in gelişmiş ilçeler arasına girmesini beklerken ne yazık ki yerinde saydığını gördük. En basitinden çöpler, sebze pazarı, yollar gibi kolay ve öncelik isteyen işler olmalıydı. Her sene yılbaşında yapacağız, edeceğiz, inşallah tamamlayacağız diyorsunuz ama biz bunları icraatta görmek istiyoruz. 2021 yılının ilçemiz adına kazanımlarla dolu bir yıl olmasını diliyoruz” dedi.
Başkan Niyazi Vural, Elvan Çakmakçı’nın eleştirilerine verdiği cevapta 2020 yılında yapılan çalışmaların önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını belirterek “2020 yılında gerçekleştirdiğimiz çalışmaları önümüzdeki günlerde basın aracılığı ile kamuoyu ile paylaşacağız aynı zamanda faaliyet raporu ile de sizlere duyurulacak. Ancak hiçbir şey yapılmıyor dersek sadece belediye başkanı Niyazi Vural değil, burada bulunan belediye meclis üyelerine, daire amirlerine, personele haksızlık edilmiş hatta hakaret etmiş oluyorsunuz. Görmüyorsanız o sizin acizliğiniz. Çıkın sahaya yapılanları edilenleri görün. Hiçbir şey yapılmıyor gibi konuşmanız sizin at gözlüğü takmış gibi baktığınızı, sizin yaptığınız hiçbir şeyi görmeyeceğiz anlamına gelir, biz bunu kabul edemeyiz. Bizim yaptığımız projeler sizin hayal edemeyeceğiniz şeyler o yüzden hiç bu konuda konuşmayalım” diyerek tepki gösterdi.
Gündem dışı konuşmalarının ardından meclis gündem maddeleri görüşülerek Ocak ayı meclis toplantısının birinci oturumu tamamlandı.
HABER: ALİ ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası