• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

YILBAŞI AKŞAMI ÇALIŞANLARI ZİYARET ETTİ

06/01/2021

YILBAŞI AKŞAMI ÇALIŞANLARI ZİYARET ETTİ

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, yılbaşı gecesi mesailerine devam eden belediye temizlik hizmeti çalışanları, kolluk kuvvetleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
Başkan Vural pazar yerinde sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla Çivril’lilerin de yeni yılını kutladı. 2020 yılında yaşanan olumsuzluklara değinen Vural, “Kıymetli Çivril’li hemşehrilerim Çivril pazar yerinde 2020 yılının son Perşembe günü, pazaryeri temizliğini yapan personelimizin yeniyılını kutlamak için yanlarına geldik. Kendileri ile sohbet ettik kolaylıklar diledik. Maalesef 2020 yılı bizleri maske ile tanıştıran, pandemili, koronalı depremlerle, afetlerle anacağımız bir yıl oldu. Biz 2021 yılının bütün Çivrilli hemşehrilerimize sağlık, sıhhat, afiyet, huzur ve mutluluk getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz ve sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyoruz, yeni yılınızı kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
Buradaki temaslarının ardından Çivril Devlet Hastanesi ve Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden başkan Vural; sağlık çalışanlarının, hastaların ve kolluk kuvvetlerinin yeni yılını kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası