• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

HAYIRSEVERLERDEN ÇİVRİL’E 4 SOLUNUM CİHAZI

24/12/2020

HAYIRSEVERLERDEN ÇİVRİL’E 4 SOLUNUM CİHAZI

Çivril Halkının Sağlığını Koruma Derneği tarafından başlatılan kampanyaya Çivril destek verdi. Hayırsever iki iş insanı tarafından alınan cihazlar derneğe bağışlandı. İki cihaz derneğin kendi imkanları ile topladığı para ile alındı.
Korona Virüsle mücadele kapsamında kullanılmak üzere Çivril Devlet Hastanesine alınan solunum cihazlarının Çivrilli hayırsever iş insanları tarafından bağışlandığı bildirildi. Cihazlar Atasay Kamer ve Demirtaş A.Ş. adına Vehbi Demir tarafından bağışlandı. İki solunum cihazı ise dernek tarafından toplanan yardımlarla alındı.
Derneğin hafta başında başlattığı yardım ve destek kampanyası kamuoyunda duyulduktan sonra devreye giren hayırsever iş insanları tanesi yaklaşık 40 bin lira olan solunum cihazlarını derneğe bağışladı. Bağışlanan cihazlar teslim alınarak hastaneye teslim edildi.
Cihazların montaj işlemlerinin ardından kullanıma hazı hale getirilmesinin ardından bir teşekkür mesajı yayınlayan Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ebru Aydınlık; “Hastanemize Çivril'li Hayırseverler Atasay Kamer ve Vehbi Demir ile Çivril Halkının Sağlığını Koruma Derneği tarafından toplam 4 adet yüksek akımlı oksijen cihazı (high flow) bağışında bulunuldu.
Pandemi sürecinde Covid-19'lu hastaların oksijenlenme ihtiyacını tedavi etmede ciddi avantajlar sağlayan yüksek akımlı oksijen cihazlarını hastanemize kazandıran İlçemizin değerli iş insanlarından Atasay Kamer ile Vehbi Demir’e ve Çivril Halkının Sağlığını Koruma Derneği’ne bağışlarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası