• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

SEVİLEN DOKTOR ÇİVRİL’İ YASA BOĞDU

24/12/2020

SEVİLEN DOKTOR ÇİVRİL’İ YASA BOĞDU

Çivril'de aile hekimi olarak görev yapan Dr. Soner Oğuz yakalandığı koronavirüse yenik düşerek hayata gözlerini kapadı.
Genç doktor Salı günü koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti, ikiz bebekleri yetim kaldı.
Çivril'in Çıtak Mahallesinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Soner Oğuz 10 gün önce koronavirüs belirtileri vermesi üzerine test yaptırdı ve pozitif çıktı. Çivril Devlet Hastanesi’nde tedavi edilen Dr. Oğuz'un durumu ağırlaşınca entübe halde Denizli'ye sevk edildi.
Acı haber Salı günü geldi. Oğuz'un ölümü meslektaşların, ve ailesini yasa boğdu.
SAĞLIK, ÖNCE SAĞLIK LÜTFEN, DİKKAT EDİN!
Sevilen doktor, hastanede tedavisi yapılırken, 17 Aralık günü yaptığı “Biraz daha geciksem sağlık şehidi mi olacaktım bilmiyorum” paylaşımı yürekleri yaktı. Oğuz bu paylaşımdan 5 gün sonra hayatını kaybetti.
Paylaşımında yaşadıklarını anlatan Oğuz, “Pazar akşamı hafif üşüme titreme belirtileriyle başlayan hastalığım salı akşamı dayanılmaz hale geldi. 3 gece sabahı sabah ettim. Çarşamba günü PCR yaptırdım aksamında COVİD(+) olduğu haberi geldi. Son nefes dedikleri olsa gerek neredeyse son nefesim kalmıştı. 112 ile acile gittim. Herhalde 30 dakika daha geciksem ben de sağlık şehidimi olacaktım bilmiyorum. Halen yaşıyorum. Ama bu sene neredeyse sorduklarımın yarısından fazlası bu hastalığı geçiren sağlık çalışanları ne şartlar altında olursa olsun sağlığınız için çalışıyoruz herkes bilsin. Sizi seviyoruz ama siz de bizi sevin ve bize yardımcı olun lütfen. 2-3 gün aranızda olamayacağımı biraz dinlenmek istiyorum ama en kısa sürede aranıza katılacağım. Beni arayan mesaj çeken herkese teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. Sağlık önce sağlık lütfen dikkat edin.” Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası