• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

BAŞKAN VURAL “ÇİVRİL İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

22/12/2020

BAŞKAN VURAL “ÇİVRİL İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural polislik sınavı için hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek, başarılar diledi. Başkan Vural ziyaretinde polislik mesleğinin öneminden bahsederek “Bu kutsal mesleği seçtiğiniz için hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın daim olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum” dedi.
Başkan Vural bu ziyaretinin ardında Çıtak Mahallesinde yapımı devam eden kilit parke taşı döşeme işini yapan işçileri ziyaret etti. Başkan yaptığı incelemelerin ardından çalışanlara kolaylıklar dileyerek, Kıralan Mahallesinde yapımına başlanan futbol sahası inşaatını ziyaret etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Niyazi Vural esnaf ziyaretinde bulup hayırlı işler dileklerinde bulundu.
Ziyaretlerinin ardından gazetemiz çalışanları ile röportaj yapan Vural Çivril için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çıtak Mahallemize 12.000 m2 kilit parke taş döşeme işi halen devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlanıp Çıtak halkının kullanımına sunulacak. Kıralan mahallemize ise sentetik çim saha yapım işine başlandı. Kısa zamanda bu tesisi de halkımızın kullanımına sunulacağını müjdelemek isterim” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası