• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

BABADAĞ BELEDİYESİ KADAR OLAMADIK

08/12/2020

BABADAĞ BELEDİYESİ KADAR OLAMADIK

Aralık ayı meclis toplantısının ilk oturumunun ardından gazetemizi ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren verilen sözlerin tutulmadığını, laf kalabalığı ile geçiştirildiğini iddia etti.
Eren yaptığı açıklamada eğitimin önemine dem vurarak, “Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural daha önce söz verdiği tabletleri almadı, almamak için çeşitli bahanelerle pandemi sürecinin bitmesini ve bu işten sıyrılmayı bekliyor. Eğitim döneminin neredeyse ilk yarısı tamamlandı. İlçemizde hala derse giremeyen öğrenciler var. Bu öğrencilerin vebali biz yöneticiler başta olmak üzere belediye başkanının üzerindedir. Sayın başkan Niyazi Vural, tablet vaadini tutamayacaktınız neden söz verdiniz?” dedi.
Eren Babadağ Belediye bütçesinin Çivril Belediye Bütçesinin 6’da biri olduğunun altını çizerek, “Bir Babadağ Belediyesi kadar olamadık. 6 kat daha büyük olduğumuz Babadağ’da çocukların eğitim alması için nice destekler sunuluyor. Biz hala daha bir arpa boyu yol alamadık. Sözde gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyip, tablet siparişi verecektik, tutulamayan sözler Çivril Belediye Başkanına yakışmıyor” ifadelerini kullandı. HABER: ALİ ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası