• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ÇİVRİL’DE KORONA ÖLÜMLERİ ARTIYOR

01/12/2020

ÇİVRİL’DE KORONA ÖLÜMLERİ ARTIYOR

Yaz aylarında yaşanan serbestliğin ardından yeniden yükselişe geçen korona virüs salgını can almaya ve insanları üzmeye devam ediyor.
Geçen haftadan bugüne kadar yaklaşık 15 kişinin hayatına sebep olan korona virüsün son kurbanı sanayi esnaflarından Selami Menteş oldu. Yıllardır Kızılcasöğüt Sanayi Sitesinde traktör tamirciliği yapan Menteş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Geçen hafta gazeteci Sebahattin Yaman’ın vefatının ardından artan vakalarla Çivril’de bir haftada 15 kişinin salgın yüzünden öldüğü belirtiliyor.
Mutlu ve Zeybek Pozitif
Çivril’de bir çok kişinin yakalandığı salgına son olarak SYDV Müdürü Hatice Zeybek yakalandı. Hafta sonu rahatsızlanınca hastanede test yaptıran Hatice Zeybek’in test sonucu pozitif çıkınca tedavisine evinde başlandı. Bir haftadır tedavisi devam eden Çivril Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Mutlu’nun durumunun ağırlaşması üzerine Denizli’de özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Çivril 30 Ağustos Gazetesi olarak vefaat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hasta olan vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası