• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

BÜYÜKŞEHİR MECLİS ÜYESİ KORAY EREN TABLETLERİ SORDU

26/11/2020

BÜYÜKŞEHİR MECLİS ÜYESİ KORAY EREN TABLETLERİ SORDU

İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren söz verilen tabletleri sordu.
Koray Eren gazetemize yaptığı ziyarette Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın Ekim ayı meclis toplantısında “Gerçek ihtiyaç sahiplerinin sayısını belirleyip, tablet siparişlerini vereceğiz” ifadelerini kullandığını iddia etti.
Eren yaptığı açıklamada “Kasın ayı bitmesine rağmen ihtiyaç sahipleri belirlenmedi. İstenilse milli eğitim müdürlüğü ile koordineli çalışılıp, ihtiyaç sahibi olan öğrenciler kolay bir şekilde belirlenebilir. Ancak geldiğimiz bu noktada henüz ihtiyaç sahipleri bile belirlenmedi.
İçinde bulunduğumuz bu salgın sürecinde maalesef çocuklarımız uzaktan eğitim görmek zorunda. Öğrenciler zaten kısıtlı altyapıdan dolayı öğretmenleri ile kontak kurmakta zorlanıyor. Bir de evlerinde internet, tablet, bilgisayar olmayan çocuklarımızın eğitimlerine devam etmeleri için gerekli minimum şartları oluşturmak iş başına geçen idarecilerin asli görevi olmalıdır.
Şunun şurasında okulların ilk dönemi bitmek üzere. Diğer ilçe belediyeleri belirlediği ihtiyaç sahibi çocuklara tabletlerini dağıttılar. Biz Çivril Belediyesi olarak tablet dağıtmak için okulların kapanmasını mı bekliyoruz? Unutmamak gerekir ki, bir ülkenin gelişmesi ancak ve ancak eğitimle gerçekleşebilir. Siz Çivril Belediye Başkanı olarak ülkenin gelişmesine hangi katkıları sunuyorsunuz. Katıldığınız açılış ve mevlütlerin dışında belediye başkanı olarak hangi taşın üzerine taş koydunuz merak ediyorum. Sayın belediye başkanım; ilçemizin, ilimizin, ülkemizin ve geleceğin teminatı olan çocuklarımıza gereken ilgiyi göstermenizi rica ediyorum. Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası