• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ALKIŞLIYORUM

26/11/2020

ALKIŞLIYORUM

CHP Çivril Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı cenaze işlerinde çalışan işçilere sosyal medya hesabından teşekkür etti. Yazıcı yaptığı paylaşımda cenaze işlerinde çalışan işçilerin pandemi döneminde göstermiş oldukları çabayı takdir ederek, Çivril halkı adına teşekkür etti. İşte Tunay Yazıcı’nın paylaşımı;
ALKIŞI HAK EDEN CENAZE İŞLERİNİ YÜRÜTEN EMEKÇİLER.!!!
Değerli Çivrilli hemşehrilerim.
Dün (18 Kasım 2020) almış olduğum bilgileri sizlerle paylaşmak istedim.
Bu zor dönemde işlerini layıkıyla yapan yaşamlarını riske atan cenaze işlerini yürüten alkışı gerçekten hakkeden DİN GÖREVLİLERİNİ bu pandemi döneminde zor şartlar altında görevlerini layıkıyla yapan, emekçileri alkışlıyorum.
Dün için Çivril’de 10 tane cenaze olduğunu öğrendim. Emekçi kardeşlerimin onları belirli saatlerde yetiştirebilmek için ne kadar mücadele ettiklerine tanık oldum.
İnsanların en zor zamanlarında, kendilerini en yalnız hissettikleri bir dönemde, ne yapacağını bilemediği, kimden yardım isteyeceğini şaşırdığı anlarda, büyük bir metanet ve sükunetle yalnızlığını gideren, şaşırmışlığını örten, korkusunu gideren, acısını hafifleten, en sevdiğini en güzel haliyle yolcu eden, özellikle SALGIN DÖNEMİNDE en yakınların bile alınmadığı cenaze törenlerinin ehil çalışanları, cenaze işleri müdürlüğüne bağlı çalışanlar, günlük defin işleminin onun üzerinde olduğu günlerde bile hiç sıkılmadan, kimseyi kırmadan, bütün cenaze sahiplerinin gönlünü ferah tutan, sevdiklerimizin son son yolculuğunun, son uğurlayıcıları, bu zor süreçte göstermiş olduğunuz insan üstü çaba ve çalışma için Çivril halkı adına teşekkür ederim.
Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası