• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

BELEDİYE VE KIZILAYDAN İZMİR’E ERZAK DESTEĞİ

04/11/2020

BELEDİYE VE KIZILAYDAN İZMİR’E ERZAK DESTEĞİ

İzmir’de meydana gelen deprem sonrası Çivril Belediyesi ve Kızılay Çivril Şubesi depremden etkilenen vatandaşlara dağıtılmak üzere erzak kolisi gönderdi.
İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen deprem sonrası evleri yıkılan ve evlerine giremeyen vatandaşlara dağıtılmak üzere Çivril Belediyesi ve Kızılay Çivril Şubesi tarafından 100 koli temel gıda maddesi gönderildi. İzmir Afet Koordinasyon merkezine teslim edilen gıda kolileri evi hasar gören yada evlerine girmeyen vatandaşlara dağıtılacak.
Kızılay Çivril Koordinatörü Muhammed Özkan deprem sonrasında genel merkez ile irtibata geçtiklerini belirterek “Deprem sonrası genel merkezimizle iletişime geçerek yapabileceklerimizi koordine ettik. Çivril Belediyesinin’de desteği ile 100 koli temel gıda kolisi hazırladık ve zaman kaybetmeden yola çıkardık. Aracımız İzmir Afet Koordinasyon merkezine ulaştıktan sonra ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Kızılay olarak her zaman yanımızda duran ve desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Niyazi Vural ve Kızılay’a her zaman destek veren Çivrillilere teşekkür ederiz. Türk Milleti zor günlerde birlikte daha güçlü” dedi.
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’da deprem sonrası geçmiş olsun mesajı yayınlayarak “İzmir'de meydana gelen depremin ardından Çivril Belediyesi olarak mağdur vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere Türk Kızılay’ımız ile birlikte temel ihtiyaç gıdaları olan kolileri deprem bölgesine gönderdik. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası