• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL İYİ PARTİ İZMİR’E EL UZATTI

04/11/2020

ÇİVRİL İYİ PARTİ İZMİR’E EL UZATTI

İYİ Parti İlçe Başkanlığı, İzmir’e ulaştırılmak üzere ihtiyaç malzemeleri topladı.
Çivril İYİ Parti İlçe Başkanlığı, merkez üssü Seferihisar ilçesi olan ve farklı şehirlerden de hissedilen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından yardım elini uzatmak üzere harekete geçti. Bölgeye, deprem sonrası ihtiyaçları göz önünde bulundurarak battaniye ve ihtiyaç malzemesi gönderildi.
Deprem sonrası harekete geçen İYİ Parti Çivril İlçe Teşkilatı İzmir ve Seferihisar’da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere battaniye, yorgan, bebek maması ve bezi gibi ihtiyaç malzemesi topladı. Pazar günü yapılan duyuru ile 12 saat gibi bir sürede toplanan malzemeler İzmir’e ulaştırılmak üzere parti il binasına gönderildi.
Deprem bölgesine gönderilecek yardım aracını yolcu eden İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı, "İYİ PARTİ Çivril Teşkilatı olarak 12 saat içinde battaniye, yorga, bebek bezi, bebek maması ve ihtiyaç malzemesini deprem bölgesine ulaştırmak üzere yola çıkardık. Büyük bir dayanışma örneği gösteren teşkilatıma ve hayırseverlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İYİ’ki varsınız" dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası