• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

04/11/2020

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

Cumhuriyet Bayramı’nın 97’ci yılı Çivril’de değişik etkinliklerle kutlandı. Kutlama törenine Atatürk Posteri krizi damga vurdu. CHP İlçe örgütü, tören alanına Atatürk Posteri asılmaması nedeniyle belediye başkanı Niyazi Vural’a tepki gösterdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çivril’de de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, 28 Ekim günü saat 13.00’de Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından kutlamaların ilk günkü kısmı sona erdi.
Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, 29 Ekim günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önündeki törende, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından günü anlam ve önemine belirten bir konuşma yapıldı. Öğrencilerin okudukları şiirlerin ardından kutlama programı, canlı müzik dinletisi ile devam etti.
Sevilen türkü ve şarkıların seslendirildiği dinleti sonrası tören sona erdi. Kutlamaların son bölümünde, gece havai fişek gösterisi yapıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına; Kaymakam Armağan Önal, belediye başkanı Niyazi Vural, Jandarma Komutanı Teğmen Veli Türk, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sekmen, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, askeri erkân, şehit yakını, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası