• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

KLİBİNİ MEMLEKETİNDE ÇEKTİ

28/10/2020

KLİBİNİ MEMLEKETİNDE ÇEKTİ

Çivrilli ses sanatçısı Adnan Aydemir ikinci şarkısına klip çekti. Çivril’in farklı noktalarında çekilen klip müzikseverlerden büyük ilgi gördü.
Daha önce ‘Kutu Kola’ adlı çalışması yayınlanan Çivrilli ses sanatçısı Adnan Aydemir ikinci parçasına klip çekti. Söz ve müziği kendine ait parçanın klibini Çivril’in farklı noktalarında çeken Aydemir klip çekimi için de Çivrilli isimlerle çalıştı.
‘Çakır’ sahne adıyla kendi müziğini yapan Çivrilli ses sanatçısı Adnan Aydemir ikini şarkısı ‘Günaydın Bitanem’ adlı çalışması yayına girdi. Müzik kanalları ve internet ortamında yayınlanan klip müzikseverlerden büyük ilgi gördü. Çivril Belediyesinin destek verdiği klip çekimlerini Çivrilli isimler yaparken klip Çivril’in turistik ve tarihi yerlerinde 1 haftada çekildi.
Yayınlanan klipten sonra sanatçı Adnan Aydemir’i sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında yaptığı paylaşımla tebrik eden belediye başkanı Niyazi Vural “Çivrilli sanatçımız Adnan Aydemir'in "Günaydın Bitanem" adlı şarkısının Çivril de çekilen klibi Youtube kanalında yayında. Değerli sanatçımızı ve klibin çekimini gerçekleştiren Tayyar Karabulut ve Hayati Eren’i bu başarılı çalışmasından dolayı ve Çivril tanıtımına verdikleri katkıdan dolayı tebrik ediyoruz” dedi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası