• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

TEHLİKELİ EKMEK MÜCADELESİ

25/09/2020

TEHLİKELİ EKMEK MÜCADELESİ

Çivril’de açık kasa kamyonetin üstünde yolculuk yapan işçiler yürekleri ağızlara getirdi.
Çivril’de şeftali toplayan ve nakliyesi yapan işçilerin tarladan topladıkları şeftalileri alım merkezine götürürken kamyonetin üstünde yolculuk yapması görenleri korkuttu.
Elma ve şeftali sezonunun açılmasıyla hareketlenen meyve nakliyesinde korkutan görüntüler. Bahçeden topladıkları şeftalileri alım merkezine götüren bazı işçilerin kamyonetin kasasında yolculuk etmesi görenleri korkuturken bu tür yolculukların sezon boyunca bahçeler ve alım merkezi arasında sürekli yaşandığı belirlendi.
Sürücü ve işçilerin kanıksadığı olayın Çivril Dinar yolu üzerinde sıkça yaşanmasına rağmen önlenemediğini belirten bazı sürücüler “Sezon başladığı zaman özellikle meyve alım merkezlerinin yoğun olduğu yollarda bu tür görüntüler sıkça görülüyor. Işıklı, Koçak, Haydan Emircik bölgesinde alım yapan tüccarlara giden birçok kamyonet bu şekilde. Bu bölgelerdeki üretici Çivril Dinar yolunu kullanmak zorunda. Bu yol şehirlerarası yol ve bugüne kadar bir çok kazaya neden oldu. Böyle bir şekilde taşımacılık yapan aracın kazaya karışması büyük acılara neden olabilir” diyerek tedbir alınmasını istediler.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası