• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436

MUHALEFET MECLİSİ TERK ETTİ

12/09/2020

MUHALEFET MECLİSİ TERK ETTİ

Çivril Belediye meclisi 8 Haziran 2020 Salı günü ikinci oturumla toplandı. Toplantıda gündem maddelerinin okunmasının ardından CHP ve İYİ Parti adına Elvan Çakmakçı söz aldı.
Çakmakçının konuşmasının ardından İyi Partili ve CHP’li meclis üyeleri toplantıyı terk etti. İki grup adına açıklama yapan Çakmakçı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“Sayın meclis başkanı, meclis üyeleri
Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti meclis üyeleri adına söz alıyorum.
Size bu meclis tarafından 2019 - 2020 yılı için verilmiş olan bütçenin 17.000.000,00 Tl’lik kısmını harcayamamış olmanıza rağmen, ortaya çıkardığınız planlı bir yatırım da olmamasına karşın gördüğünüz her yeri günlük nakit akışı kaygılarınız nedeni ile satmak istemenizi doğru bulmuyoruz. Ama bizler size ne kadar anlatmaya çalışsak da siz yie uyarılarımızı dikkate almayacaksınız.
Seçmenimizin %46’sının oylarıyla Çivrilimizi temsil eden CHP ve İYİ Parti meclis yelerinin çalışmalarını veya gündem önergelerini hiç dikkate almadan, Çivrilimize faydalı olup olmayacağını gözetmeksizin sadece partizan bir tavırla dinlememeniz, gündeme almamanız, üzerine konuşulmasına dahi %3 oy farkıyla almış olduğunuz yetkiyi her seferinde dayatarak izin vermiyor oluşunuzun aslında vatandaşlarımızı görmezden gelmek, düşüncelerini yok saymak anlamına geldiğinin farkında bile değilsiniz.
Başkanlık görevine geldiğiniz ilk toplantıda Çivrilimizi birlikte yöneteceğiz demiş olmanıza rağmen vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemektesiniz. Bu yönetim anlayışının Çivril’e zararlı olduğunu ve sürdürüleb,lir olmadığını düşünmekteyiz.
Size unutmuş olduğunuz vatandaşlarımızı yeniden hatırlatmak adına bu toplantıya katılmama kararı almış bulunmaktayız. Saygılarımızla.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası