• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404

YILIN EN ÖNEMLİ TOPLANTISINA BİR ÇOK MECLİS ÜYESİ KATILMADI

15/07/2020

YILIN EN ÖNEMLİ TOPLANTISINA BİR ÇOK MECLİS ÜYESİ KATILMADI

Niyazi Vural'ın bir yıllık faaliyet raporu oylandı. CHP’li 2, AK Partili 3, İYİ partili 2 Meclis üyesi, oylamaya katılmadı.
Çivril Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısı 2’ci birleşimi gerçekleşti. Belediye başkanın bir yıllık faaliyet raporu ile bütçe kesin hesabının görüşüldüğü toplantı CHP’li meclis üyeleri ile başkan Niyazi Vural’ın karşılıklı sert konuşmalarına sahne oldu.
Çivril Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı tamamlandı. 9 Temmuz Perşembe günü gerçekleşen 2’ci birleşimde oylanan faaliyet raporu ve bütçe kesin gelir gider gündem maddelerinde, CHP’li meclis üyeleri faaliyet raporunun kopyala yapıştır ile yapıldığını belirterek rapora onay vermeyeceklerini belirtirken İYİ Parti'li Koray Eren, belediye faaliyet ve çalışmalarının anket yöntemi ile vatandaşa sorulması gerektiğini belirtti.
Faaliyet raporu ve kesin bütçe hesabının görüşülmesi gündem maddeleri ile toplanan Çivril Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısına İYİ Parti meclis üyeleri Elvan Çakmakçı ve Turgay Arslan, CHP meclis üyeleri Adem Güllü ile Gönül Emre, Ak Parti meclis üyeleri Erhan Eren, Mehmet Çelikoğlu ve Özkan Avcı katılmadı.
Meclis toplantısının başlamasından sonra kürsüyü meclis başkan vekiline bırakan Niyazi Vural bir yıllık faaliyet raporunu okudu. Başkan Vural’ın faaliyet raporunu okumasından sonra söz alan CHP’li meclis üyeleri faaliyet raporunun baştan savma hazırlandığını iddia ederek içinde net ve yeterli bilgi olmadığını söylediler. Eleştirilere cevap veren başkan Niyazi Vural ilk faaliyete raporları olduğunu belirterek “Hazırladığımız ilk faaliyet raporu. Gözden kaçmış yada bilmeyerek yapılan bazı hatalar olmuş olabilir. Gelecek yıllarda daha dikkatli olacağız” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından yapılan oylamada başkan Niyazi Vural’ın bir yıllık faaliyet raporu 5 ret oyuna karşılık 10 kabul oyu ile kabul edildi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası