• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

CHP REDDETTİ MECLİSTEN GEÇTİ

15/07/2020

CHP REDDETTİ MECLİSTEN GEÇTİ

MHP Belediye Meclis üyeleri tarafından teklif edilen Sanayi Caddesinin isminin Alparslan Türkeş olarak değiştirilmesi kabul edildi.
MHP Belediye Meclis üyeleri Ekrem Çulha, Lütfi Karaman ve Kerim Doruk tarafından Şubat ayı meclis toplantısında teklif edilen Sanayi Caddesi isminin Alparslan Türkeş olarak değiştirilmesi önerisi dün yapılan Temmuz ayı meclis toplantısında kabul edildi. Toplantıya katılan 3 CHP’li üyenin hayır oyu verdiği gündem maddesi 3 ret oyuna karşılık İYİ Parti, MHP ve AK Partili üyelerin 17 evet oyu ile kabul edildi.
Çivril Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında alınan kararla Sanayi Caddesinin ismi Alparslan Türkeş Caddesi olarak değiştirildi. Şubat ayı meclis toplantısında gündeme gelen ve Denizli Büyükşehir Belediye Meclis gündemine alınan isim değişikliği büyükşehir meclisinin olur kararından sonra Çivril Belediye meclisinde görüşüldü. Gündemin 8’inci maddesi olarak görüşülen maddede Denizli Uşak Karayolundan sanayiye kadar olan kısmın adının Alparslan Türkeş Caddesi olarak değiştirilmesine karar verildi.
İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Koray Eren tarafından gündeme getirilen ve MHP tarafından belediye meclis gündemine alınan isim değişikliği salgın dolayısıyla Temmuz ayı meclisinde karara bağlanmış oldu. Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası