• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ERTUĞRUL, “ORGANİZE SANAYİ KURACAĞIZ”

26/06/2020

ERTUĞRUL, “ORGANİZE SANAYİ KURACAĞIZ”

İlçe Kongresiyle Ak Parti Çivril İlçe Başkanı seçilen Halil Ertuğrul Çivril için planlarını anlattı.
İlçe yönetiminin 20 kişilik bir kadrodan oluştuğunu kaydeden Halil Ertuğrul, “20 tane asil 10 tane yedek olmak üzere 30 tane yönetim kurulu üyemiz var. Bunların hepsi bir birinden değerli içimizden birileri. Esnaf olan var, ev hanımı, çiftçi, işçi olan var. Hepsini özenle seçtik ve uyumlu çalışmak kaydı ile yola devam edeceğiz.” Dedi.
Çivril için planlarını aktaran Ertuğrul; “Çivril için çok güzel planlarımız var ama tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi süreci bizleri biraz frenledi. Arkamızda dev bir kadro var. Osman Zolan Başkanımız var. Dört tane milletvekilimiz var. Bir tane Grup Başkan Vekilimiz var ki kendisi Çivrilli, çok değer verdiğimiz bir vekilimiz. Onun desteği ile çoğu şeyi başaracağımıza inanıyorum. Onun desteği ile şuan da çoğu şeyi başardık, bu saatten sonra da başaracağız.
Yapmak istediklerimizin arasında en büyük isteğimiz doğal gaz, Işıklı’da bir mesirelik alan, bunların dışında Dinar karayolu durdu bunu yeniden davam etmesi ile ilgileniyoruz. Yapmak istediğimiz şeyler çok ama pandemi süreci girdi. Kongremiz olacaktı şehitlerimiz oldu ertelemek zorunda kaldık, sonrasında yapacaktık bu sefer de pandemi oldu yine ertelemek zorunda kaldık. Bir kaç hafta önce görevlendirme kağıdımızı aldık ve bir yönetim oluşturduk bu süreçten sonra durmak yok yola devam diyoruz.” ifadelerini kullandı.
Aynı siyasi partiden olan Çivril Belediyesi ile çalışmalarını aktaran Ertuğrul; “Çivril Belediyesi ile çok uyumlu gidiyoruz şu anda her hangi bir sıkıntımız yok. Niyazi Vural başkanımızla abi kardeş gibiyiz. Biz onlara tavsiyelerde bulunuyoruz onlar bize bulunuyor. Araya pandemi girdi bazı hizmetlerde aksaklık olmuş olabilir ama şuan tüm hızla hepsini kapatacağız inşallah. Vatandaşların da isteklerine yer vermeye çalışıyoruz. Hizmetlere de devam etmeye çalışacağız bundan sonra. Yani bundan sonra her şey çok farklı olacak yeter ki bizim önümüzü pandemiydi, virüstü, hastalıktı kesmesin. Allahım böyle bir musibeti bir daha bizlere yaşatmasın. Genç bir kadro oluşturmaya çalıştık. Belediyemizin kadrosu da genç dinamik bundan sonra uyumlu şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.
İlçe başkanı olduktan sonra vatandaşlardan istek ve taleplerin gelmeye başladığını kaydeden Ertuğrul; “Biz insanları ‘A’ ‘B’ diye ayırmıyoruz hepsini kucaklıyoruz, hepsine yardımcı olmaya çalışıyorum göreve geldiğim günden itibaren hiç kimseyi geri çevirmedim. Hepsini kucaklamaya çalışıyoruz, bundan sonra da böyle devam edecek.” Dedi.
Kendisine gelen taleplerin en çok iş isteme yönünde olduğunu kaydeden Ertuğrul; “En büyük sıkıntı şuanda iş. Onu da memleketimize bir organize sanayi kazandırıp fabrikaları buraya getirsek işsizliğin büyük bir kısmını çözmüş olacağız. Bu tür çalışmalar üzerinde ilerlemeye çalışıyoruz yoksa vatandaşlarımızın her birine bizim iş bulma şansımız yok. Ama biz buraya bir hizmet yapar organize sanayi kurar ve doğal gazı getirdikten sonra, fabrikaları kurduktan sonra vatandaşın da işsizlik sorunu çözülür diye umuyorum.” Dedi.
Özel hayatından da bahseden Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul şunları kaydetti; “Evliyim eşim Koçak İlköğretim okulunda anaokulu öğretmeni. Bir tane 4 yaşında kızım var bir tane de yeni oğlum oldu. Eşim siyasete pek sıcak bakmıyor işin açıkçası ama yine de en büyük destekçim O, buradan teşekkür ediyorum kendisine onun desteği yeterli.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası