• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ÇİVRİL'İN KORONA RAKAMLARI AÇIKLANDI

15/05/2020

ÇİVRİL'İN KORONA RAKAMLARI AÇIKLANDI

Çivril’de Covid – 19 salgınından etkilenenlerin sayısı açıklandı. 11 Marttan bugüne kadar Çivril’de 38 kişi Covid – 19 Virüsü ile ilgili tedavi gördü.
Uzaktan bağlantı yöntemiyle bir televizyon programına katılan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural Çivril’de 38 kişinin Covid – 19 Virüsünden etkilendiğini açıkladı. Çivril’de virüs ve salgınla mücadelenin aralıksız sürdüğünü belirten Vural “Uyarı ve tedbirleri dinlersek kısa zamanda hayatımız normale döner” dedi.
Katıldığı televizyon programında Çivril Belediyesi’nin çalışmaları ve salgınla mücadele hakkında bilgiler veren Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, virüsün Türkiye’de görülmeye başladığı tarihten itibaren Çivril’de 38 kişinin Covid – 19 şüphesiyle tedavi altına alındığını belirtti. Hastanede tedavi altına alınan hastalardan 10’unun tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiğini ve evlerinde gözetim ve karantina altında tedavilerinin devam ettiğini belirtti.
Başkan Vural konuşmasında, Çivril’de virüs nedeniyle bir vatandaşın vefat ettiğini de sözlerine ekledi. Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası