• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

MAZBATASINI ALDI

25/03/2020

MAZBATASINI ALDI

Çivril İYİ Parti İlçe başkanlığına seçilen Elvan Çakmakçı mazbatasını aldı.
İYİ Parti Çivril İlçe Başkanlığı 2. Olağan kongresinde İYİ Parti Çivril İlçe başkanı olarak seçilen Elvan Çakmakçı mazbatasını aldı.
Geçtiğimiz Cumartesi gün düzenlenen İYİ Parti Çivril İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresinde ilçe başkanı seçilen Elvan Çakmakçı yönetim kurulu kadın üyeler ile birlikte mazbatasını aldı. Çivril Adliyesi’ne yönetim kurulu üyeleriyle gelen İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı ilçe seçim kurulu başkan vekili Sadri Atlı’dan mazbatasını aldı.
Mazbatasını aldıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Çakmakçı, “Mazbatamızı aldık. Allah utandırmasın. Destek olan yanımda yürüyen arkadaşlara teşekkür ederim. Birlikte daha önce nasıl çalıştıysak bundan sonra biraz daha fazla çalışarak iyileri çoğaltmamız gerekiyor. Bunu da yapacak güçteyiz. Yapacağımıza da çok eminim. Çivril gibi bir yer de İYİ Parti’nin belediyeyi alacak duruma geleceğini yürekten inanıyorum. Bu arkadaşlarımızla ve bize destek veren üyelerimizle birlikte çok çalışacağız” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası