• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

AVRUPA ŞAMPİYONU COŞKUYLA KARŞILANDI

06/03/2020

AVRUPA ŞAMPİYONU COŞKUYLA KARŞILANDI

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 97 kiloda altın madalya kazanan Süleyman Karadeniz, memleketi Çivril'de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Karadeniz, dünya şampiyonluğu için söz verirken, İdlib kahramanlarını da unutmadı.
Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 97 kiloda Süleyman Karadeniz, Türkiye adına tek altın madalyayı kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Bu başarının ardından Çivril'de de gurur ve sevinç hakim olmuştu.
İlçe meydanında toplanan Çivrilliler, Avrupa şampiyonu Karadeniz'i çiçeklerle karşıladı.
Şampiyon güreşçiyi karşılamaya Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Ak Parti İlçe Başkanı Hali Ertuğrul, CHP belediye meclis üyeleri, İyi Parti belediye meclis üyeleri öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Niyazi Vural burada sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Avrupa Güreş Şampiyonu Çivrilli hemşehrimiz Süleyman Karadeniz’i hemşehrilerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve belediye personelimiz ile birlikte belediyemizde ağırlamanın onurunu yaşadık. Avrupa Güreş Şampiyonasında göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı kendisini ve kıymetli ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı ise “Avrupa şampiyonu milli güreşçimiz Süleyman Karadeniz’i CHP Meclis üyeleri olarak karşıladık. Avrupa şampiyonu olarak bizlere büyük bir onur ve gurur yaşattığı için güreşçimize çok teşekkür ederiz. Bu gururu dünya şampiyonluğunda da yaşarız inşallah” dedi. Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası