• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404

MİRYOKEFALON İÇİN TOPLANDILAR

18/01/2020

MİRYOKEFALON İÇİN TOPLANDILAR

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural Miryokefalon Zaferi ile ilgili olarak özel ekip kurdu.
Çivril’de yapılan ve Anadolu’nun Türk yurdu olduğunun tescillendiği Miryokefalon Zaferi ile ilgili çalışma ekibi kuruldu.
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural başkanlığında kurulan ekipte Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serhat Akbulut, Denizli Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Yılmaz, Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Turgut Tok, Prof. Dr. Yusuf Kılınç, Prof. Dr. Hasan Kara, Prof. Dr. Mithat Aydın, Dr. İbrahim Balık, Öğretim Görevlisi Elvan Eser yer aldı.
Yapılan ilk toplantıda Çivril ile ilgili olarak tanıtım çalışmalarının ve 2020 Denizli yılı çalışmaları kapsamında yapılacak etkinlikler ile Miryokefalon Zaferi ile ilgili farklı proje ve çalışmalargörüşüldü.
Miryokefalon Zaferi toplantısına Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Akkoyun ve Yakup Ahmet Şahan, Çivril Belediye Kültür Müdürü Ramazan Aydın ve Yerel Tarihçi Münir Sayha’da katıldı.
Toplantı ile iglili olarak sosyal Paylaşım sitesindeki sayfasından paylaşım yapan Başkan Niyazi Vural “Çivril Miryokefalon Zaferi toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantılarımız ileriki günlerde de devam edecek olup, alınan kararların Çivril’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası