• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇİVRİL OLDU

29/11/2019

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇİVRİL OLDU

Çivril Huzur evinde kalan yaşlılar Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen Bocce şampiyonasında Türkiye birincisi oldu.
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından huzurevleri arasında düzenlenen Bocce müsabakalarında Türkiye şampiyonu olan Çivril Huzur Evi takımı Çivril’e geldi. Davul zurna eşliğinde karşılanan takım için karşılama töreni düzenlendi.
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından 18-23 Kasım tarihlerinde huzur evlerinde yaşayan yaşlılardan oluşan takımlar arasında düzenlemiş olduğu Bocce maçlarında Türkiye şampiyonu olan Çivril Huzur Evi Bocce takımına karşılama töreni düzenlendi. 8 grupta oynanan müsabakalarda Çivril Huzur evi takımı Uşak Huzur Evi, Muğla-Fethiye Huzur Evi ve Kırşehir Huzur Evi takımlarını eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu. Antalaya’da düzenlenen şampiyonadan sonra Çivril’e dönen Bocce takımı Huzur evi müdürü Ali Yıldırımoğlu ve Çivril beleidye başkanı Niyazi Vural tarafından davul zurna ile karşılandı. Takım kaptanı ve oyuncularına çiçek takdim eden Başkan Niyazi Vural gösterdikleri başarılardan ve şampiyonluktan dolayı oyuncuları tek tek kutlayarak Çivril’e kazandırdıkları kupa için teşekkür etti.
Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Niyazi Vural "Çivril Huzur Evi bocce takımımız ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonu oldular. Gençlerimize, öğrencilerimize örnek olur. Sporun yaşının olmadığını biz bir kez daha burada görmüş olduk. İnandıktan sonra istedikten sonra başaramayacağımız, kazanamayacağımız herhangi bir şey yok. Bunun en güzel örneği de bu takım. Kendilerini tekrar tekrar tebrik ediyoruz. Allah'tan kendilerine sağlık, sıhhat, huzurlu bir ömür temenni ediyorum." şeklinde konuştu. Şampiyonada Denizli Huzur evi Bocca takımı da Türkiye Dördüncüsü olmaya hak kazandı.
Belediye başkanı Niyazi Vural tören sonrası Huzur evinde kalan yaşlılarla da bir süre sohbet etti.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası