• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

KÖSEOĞLU’NDAN TEPKİ

KÖSEOĞLU’NDAN TEPKİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırıya tepkiler devam ederken bir tepki de Köseoğlu’ndan geldi.
CHP Çivril İlçe Eski Başkanı 31 Mart yerel seçimleri Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Ömer Köseoğlu sosyal medya hesabından çirkin saldırıya yönelik tepkisini dile getirdi.
Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının demokrasiye yapılmış olduğunu ifade eden Köseoğlu paylaşımında şunları söyledi;
“CHP genel başkanına yapılan saldırı gerçekte demokrasiye, ülke bütünlüğüne, ulus devletine karşı yapılmıştır. CHP’ye oy veren milyonlar, hain olmakla bu denli ucuzca suçlanırken, tarih, bir gün siyasi ikballeri için sorumsuz beyanlarda bulunan yöneticileri mahkum edecektir. Kim cani PKK örgütünden yana olabilir? Kim bu güzel ülkenin bölünüp parçalanmasından yana olabilir?
Şehitlerin kanı üzerinden siyaset vicdansızlıktır. Apo’yu asmaya söz verip yapmayanlar, kendileri gibi düşünmeyenlere kolayca hain yaftası yapıştıranlar, ülke bütünlüğüne yönelik bu provokasyonların gerçek sahipleridir.
Vatandaşlar olarak birlik ve beraberliğimizi barış içinde, demokrasi bilinciyle sağlamalıyız.. Ülke korumasında şehit düşen Mehmetçiklerimizi rahmetle anıyorum..”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası