• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

VURAL: “EN KISA ZAMANDA DOĞALGAZI MÜJDELEYECEĞİZ”

VURAL: “EN KISA ZAMANDA DOĞALGAZI MÜJDELEYECEĞİZ”

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın Çivril Belediye Başkan Adayı Av. Niyazi Vural seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
31 Mart yerel seçimlere son hızla hazırlandıklarını ifade eden Av. Niyazi Vural "Adaylığımızın açıklandığı günden itibaren mahalle ziyaretlerimize başladık ve bir kaç mahallemiz kaldı, tamamlamak üzereyiz. gittiğimiz yerlerde halkımızla, hemşehrilerimizle yaptığımız sohbetlerde çok sıcak mesajlar, olumlu tepkiler aldık. Bu tablo bizi oldukça memnun etti.
Adaylık sürecimizi anlattık. Bu ziyaretlerimizin selamlama ziyareti olduğunu sonraki ziyaretlerimizde projelerimizi ve vaatlerimizi hemşehrilerimizle paylaşacağımızı ifade ettik" dedi.
Sahaya alışık olduğu için hiç acemilik çekmeden ne yapılması gerektiğinin bilinciyle mahalle ziyaretlerini yaptığını ifade eden Av. Niyazi Vural, "2003 yılından bu yana eski köylerimizi şimdiki mahallelerimizi sürekli ziyaret ettiğimiz için bu mahallelerimizin dertlerini sorunlarını biliyoruz. Hepsinden önemlisi çözüm yollarını da biliyoruz. Yine hemşehrilerimizin önümüzdeki günlere ilişkin dilek ve temennilerini de alarak projelerimizi hazırlayacağız.
Projeler hazırlandıktan sonra mahalle ziyaretlerimizin 2. turuna başlayacağız" dedi.
Seçim çalışmalarının hızla devam edeceğini belirten ve yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyen Vural şunları kaydetti:
"Ziyaret ettiğimiz mahallelerde uzun yıllardır siyasetin içerisinde bulunduğumuzu, siyasetin ne şekilde yapılması gerektiğini, daha da önemlisi, ne şekilde yapılmamamsı gerektiğini bildiğimizi ifade ediyoruz. Geçmiş dönemde Çivril'imize il özle idaresi döneminde önceki köylerimize, şimdiki mahallemize birçok hizmetler yapıldığını ve bu hizmetlerinin yapılmasında da ilçe başkanı belediye meclis üyesi olarak katkıda bulunduk ve imzamızı attık.
Yukarı Çapak ve Aşağı Çapak köyünün su sorununu biz çözdük. Bu iki köy 2005-2006 yıllarına kadar köy çeşmesinden taşıma suyla su ihtiyacını karşılarken il genel meclis üyelerimiz ile birlikte bu mahallelerinin su ve kanalizasyon sorunlarını çözdük. Köylerimizin ilk defa parke taş yollarla tanıştırdık. Oyun parkları ile tanıştırdık. Köy konakları yaptık. Savran'daki Serbanşah Camisi ve Dedeköy Camii'nin restore edilmesine ve Beycesultan kazı çalışmasının yapılmasında katkılarımız oldu.
Yakacık, Somak, Sarılar, Kocayaka, İmrallı'daki toplulaştırma ve sulama projelerinin gerçekleşmesine aracılık ettik. Çivril'deki sulama birlik ve kooperatiflerine destek aktarılması konusunda uğraş verdik ve çiftçimizin basınçlı sulama sistemleri ile sulama yapması için DSİ ile önceki dönemde il Özel İdaresi ile şimdi dönemde ise büyükşehir belediyesi ile irtibatta bulunduk.
Emirhisar elma paketleme tesisimizin, Gümüşsu kiraz boylama ve paketleme tesisimizin, Sundurlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Soğuk Hava Tesisi ve Savran Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Soğuk Hava Tesisi yapımında öncülük ettik. Çivril'imizin yıllardır çözülememiş olan kanalizasyon sorunun çözümünde de rahmetli belediye başkanımız Ahmet Ateş'le birlikte büyük uğraş verdik ve Çivril'imize kanalizasyonun kazandırılmasında ilk kazmayı biz vurduk.
Ve şuan sayamadığım birçok hizmetin Çivril'e gelmesinde siyaseten rol oynadık. Şimdiye kadar yaptığımız hizmetler bundan sonra da yapacağımız hizmetlerin teminatındır. Büyük şehir döneminde de Çivril'imizi Gürcan Güven ve Osman Zolan başkanımızla çok büyük hizmetlere kavuştu.
Büyük yatırımlar yapıldı. Parke taşlar döşendi, Çivril'in hayal bile edemediği kapalı yüzme havuzuna kavuştu, gençlik merkezi, sentetik spor sahamız, Çivril devlet hastanemiz, diş hastanemiz ve sıcak asfalt ve kaldırımlarımız, sebze pazarımız, hayvan pazarımız ve şuan sayamadığımız birçok hizmetin yapılmasında bizim de katkımız olduğunu İfade ediyoruz.
Çivril'imizin çözümlenemez denilen sorunlarını çözümünü nasıl başardıysak Çivril'in doğalgaz sorunu da çözümü için şimdiden çalışmaya başladık. Grup başkan vekilimiz sayın Cahit Özkan ile birlikte bu husustaki çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah doğalgazı vaatlerimizin ilk sırasına yazmak istiyoruz. Bu konuda da yakın zamanda müjdeli haberi Çivril'e vermek isteriz.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Çivril için projeler hazırlanacağını belirten Vural, "Büyükşehirle birlikte Çivril'imizin eksiklerini, yarım kalan projelerimizi ve önümüzdeki dönemde yapacağımız projeleri değerlendirip bir kitapçık haline getireceğiz. Belediye meclis üyelerimizin adaylık müracaatları halen devam etmektedir. Partimizin belediye meclis üyelerinin belirlenmesi hususunda da oluşturduğu bir komisyon bulunmaktadır, bu komisyon meclis üyelerini yine halkımızın temayülleri doğrultusunda belirlenmesini sağlayacaktır.
Projelerimizi hazırlandıktan ve meclis üyelerimiz de belirlendikten sonra mahalle ziyaretlerimiz devam edecek. Hemşehrilerimizle her ortamda buluşacağız.”
HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası