• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

TÜM SEÇMENLERİ SAĞDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUM

TÜM SEÇMENLERİ SAĞDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUM

İyi Parti Çivril İlçe Teşkilatı Denizli’de ittifakın İyi Parti lehine oluşmasından dolayı çok sevinçli.
Geçtiğimiz hafta açıklanan Denizli’de CHP İyi Parti ittifakı ile büyük bir heyecan yaşayan İyi partililer memnuniyetlerini gazetemize bildirdi.
İyi Parti belediye meclis üyesi aday adayı Em. Öğretmen Turgay Arslan ittifakın uzun vadede tüm vatandaşlara faydası olacağının altını çizdi. Arslan konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
"Uzun zamandır yoğun bir şekilde her iki partinin genel başkanları ve genel merkez yöneticilerinin özverili çalışmaları sonucunda partilerimiz Türkiye nüfusunun %70'ini kapsayan büyükşehirlerin bir kısmında CHP'nin aday gösterip, İYİ Parti'nin destek vermesi, bir kısmında ise İYİ Parti'nin aday gösterip CHP'nin destek vermesi şeklinde mutabakata varmışlardır. Bu bağlamda İyi Parti’nin çoban ateşinin yakıldığı Denizli’de büyükşehir adayının İyi parti’den çıkması ve CHP’nin desteklemesi kararının alınması bizleri ziyadesi ile memnun etti. Ortak temennimiz olan Türkiye'nin ve Denizli'nin ekonomik sorunlarının çözülmesi, kaybolan hukuk ve adaletin yeniden tesis edilmesi, Türk milliyetçiliği ve Atatürkçülüğün toplumda arzu edilen seviyeye getirilmesi ve liyakatin tekrar devlet yönetimine dâhil edilmesi gibi temel sorunların çözülmesi ancak bu güç birliğiyle mümkün olacaktır. Bu ve daha sayamadığımız onlarca temennin gerçekleşmesi için tüm seçmenlerin sağduyulu olmaya davet ediyorum. İçinde bulunduğumuz durumda, parti ve aday kavgalarının geride bırakılması, ittifakın koşulsuz desteklenmesi icab etmektedir.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası