• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL DEĞİŞİM Mİ İSTİYOR?

ÇİVRİL DEĞİŞİM Mİ İSTİYOR?

Milliyetçi Hareket Partisi Çivril Belediye Başkan adayı Ergun Çiftçi seçim çalışmalarına son hız devam ediyor.
Her fırsatta esnaf ziyaretleri yapan Ergun Çiftçi mahalleleri de ihmal etmiyor. Seçimin yapılacağı 31 Mart'a kadar seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Ergun Çiftçi Çivril Belediyesine üç hilal bayrağını dikmeye oldukça kararlı.
Gittiği mahalle ziyaretlerinde çok sıcak şekilde karşılanan Ergun Çiftçi Milliyetçi Hareket Partisinin Çivril'de şimdiye kadar hiç alamadığı oyu alarak bir ilke imza atmak istiyor.
Çivril Belediyesi Başkan adayı olarak Ergun Çiftçi'yi daha sıcak ve konuşmalarını daha samimi bulduklarını belirten vatandaşlar; "Çivril tarihinde hiç belediye başkanı çıkaramamış olan Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimlerde zincirlerini kırarak Ergun Çiftçi ile bir ilki yaşayacak. Ergun Çiftçi oy almak için vaatlerde bulunmuyor. Halkın içinden olduğunu önceliğinin halka hizmet olduğunu söylüyor. Gereksiz vaatlerde bulunmadığı için bize daha samimi geliyor. Çivril'in değişime ihtiyacı var ve bu değişime biz hiç denenmemiş olan MHP ve Ergun Çiftçi ile evet diyoruz." Dediler.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası