• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

TÜM ASKERLERİMİZE HAYIRLI TESKERELER

TÜM ASKERLERİMİZE HAYIRLI TESKERELER

Çivril'in gençleri vatani görevlerini yapmak üzere askere gitmeye devam ediyor.
Yasalar gereği, belli bir yaşa gelmiş her Türk erkeğinin yapması mecburi olan vatandaşlık görevini parası olan bedelli yaparken, kimi parasızlıktan, kimi de parası olsa da vatan aşkından koşarak yapıyor.
Geçtiğimiz hafta 98/4 tertipler vatani görevlerini yerine getirmek için aileleri ile vedalaştı. Kimi evladına yemekler döktürdü, kimi mevlitler okuttu, davullu zurnalı yolladılar kınalı kuzularını.
Bu ailelerden birisi de Aktaş Mahallesinden Akkoyun ailesi. Tülay ve Ersun Akkoyun çifti biricik oğulları Ramazan Akkoyun'u askere göndermenin gururunu yaşarken bir taraftan da ayrı kalmanın burukluğunu yaşadılar. Işıklı Mahallesinde Akkoyun Halı yıkama ile edindiği çok sayıda müşterisi ve aynı zamanda dostları yalnız bırakmadı bu kutsal göreve giderken Ramazan Akkoyun'u. 06 Aralık Perşembe günü aile bireyleri, arkadaşları ve sevenleri tarafından 'En büyük asker bizim asker' sloganları ile uğurlandı Ramazan Akkoyun Bilecik Merkez de yapacağı 3 aylık acemi birliği için.
"Vatan sana canım feda" nidaları ile çıktığı yolculuktan 3 ay acemi ve ardından 9 ay usta birliğinde tamamlayarak sağ salim dönmesi için dualar edildi Ramazan Akkoyun'un ardından.
Çivril 30 Ağustos Gazetesi olarak Ramazan'a ve vatani görevini yapmak için canını ortaya koymuş tüm kınalı kuzulara hayırlı teskereler diliyoruz. HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası