• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

KÖSEOĞLU ÇİVRİL İÇİN BULUNMAZ BİE FIRSAT

KÖSEOĞLU ÇİVRİL İÇİN BULUNMAZ BİE FIRSAT

CHP Çivril İlçe Başkanı Uğur Bayram seçim çalışmalarını değerlendirdi.
İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu'nun belediye başkan adaylığı için, Adem Güllü ve Semih Dere'nin belediye meclis üyeliği için istifa etmesi ile boşalan ilçe yönetimine yedekleri getirilerek oluşan ekibi ile Uğur Bayram seçim çalışmalarına başladı.
31 Mart 2019 yerel seçimlerine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril İlçe Örgütünde belediye meclis üyelisi aday adaylığı başvurularının devam ettiğini belirten Uğur Bayram; "30'a yakın aday adayı başvurumuz var. Belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları 10 Ocak 2019'a kadar devam edecek. Gençlerin yenilikçi fikirleri ile orta yaşta olan arkadaşların deneyim ve tecrübelerinin sentezlendiği renkli bir meclis listesi oluşacak. Bizim için önemli olan aday adaylarının ne kadar istekli olduğu. Şimdiye kadar oluşan aday adayı listemizde bulunan arkadaşlarımız oldukça gayretli şekilde çalışıyorlar. Partimizin politikalarını, yerelde halkımızın sorunlarını yerinde gözlemliyorlar ve çalışmalarını bu yönde yürütüyorlar. Henüz adaylık süreci dolmadığı için son güne kadar başvuruların devam edeceğini ve çok renkli bir belediye meclis üyesi listesinin ortaya çıkacağını düşünüyorum." Dedi.
Seçim çalışmalarını mahallelerde de yürüttüklerini belirten Bayram; "Belediye meclis üyelerimiz guruplar halinde mahalle ziyaretleri yapıyor. Yapılan bu ziyaretlerde arkadaşlar sorunları yerinde tespit ederek 15 günlük şeklinde hazırladıkları raporları parti yönetimimize sunacaklar. Bu yönde çok ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Projelerimiz hazırlanıyor, Çivril'in gelişmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Bu projelerimiz tamamlandığında Çivril kamuoyuyla paylaşacağız."dedi.
KÖSEOĞLU ÇİVRİL İÇİN BİR ŞANSTIR
Ömer Köseoğlu'nun Çivril için bulunmaz bir fırsat olduğunun altını çizen Bayram; "Belediye başkan adayımız Ömer Köseoğlu, düzgün kişilikli, iyi bir eğitim almış, donanımlı, bilgili, kültürlü ve iyi bir aileden gelen arkadaşımız. Parti olarak Çivril'e çok büyük katkılar getireceğine inanıyoruz. Değim yerindeyse Çivril için büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz. Başkanımız zaman zaman eleştirilere maruz kalsa da Çivril adayımızı benimsemiş ve bağrına basmıştır. Tüm Çivril Ömer Köseoğlu'nun dürüstlüğü konusunda hemfikirdir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak adayımıza güveniyor ve bu seçimi büyük bir başarı ile göğüsleyeceğine inanıyoruz. Şimdiden Çivril'e hayırlı olsun" dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası