• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ Parti Çivril İlçe kurucu üyelerinden Koray Eren belediye meclis üyeliği başvurusunda bulundu.
Çivril’in başarılı esnaflarından Koray Eren, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti'den Çivril Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.
Parti binasında İlçe Başkanı Celal Kadri Tort ve belediye başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı tören ile aday adaylığını açıklayan Koray Eren “Yanlışa yanlış, doğruya doğru demek için aday oldum” dedi.
Eren açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Bildiğiniz gibi önümüzde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler var .
İlçemizin sorunlarını çözecek, araştırma geliştirme çalışmaları ile projeler üretecek ve bu projelerin yapımı sırasında mevcut yönetimde en büyük eksiklik olan yapılanı denetleme ve kontrol mekanizmasını işletecek başkan ve meclis üyeleri halkımızın teveccühü ile yerel seçimlerde yeniden şekillenecektir.
Alınacak kararlarda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in söylediği gibi vicdanımın sesi ile yanlışa yanlış doğruya doğru diyebilmek için ,
Üniversite gençliğimizi kahvehane köşelerinden alıp sportif ve kültürel faaliyetlere yönlendirilmesi amacı ile belediye bünyesinde voleybol , basketbol kulübü gibi girişimlerde bulunmak için, çevre kirliliği ile mücadele için, belediyemizin doğa ve çevre kulüpleri ile iş birliği içinde olması için , ilçemizin yararına olan her konuda evet diyebilmek için, daha yaşanılabilir bir Çivril için; sizlerin huzurunda burada İyi Partiden Çivril Belediye meclis üyeliği aday adaylığımı açıklıyorum.
Burada bulunmanız sebebi ile hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”
Basın açıklamasının ardından İlçe Başkanı Celal Kadri Tort ve belediye başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu ile partililer Koray Eren’i tebrik ederek başarılar diledi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası