• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

TURGAY ARSLAN VE ADNAN TOSUNOĞLU CUMA GÜNÜ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

TURGAY ARSLAN VE ADNAN TOSUNOĞLU CUMA GÜNÜ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

İyi Parti Çivril İlçe Başkan Yardımcısı Turgay Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Tosunoğlu aday adaylığını Cuma günü açıklayacak.
Yerel seçimlere yaklaştığımız şu günlerde partilerden belediye başkan aday adayları, meclis üyesi aday adayları bir bir adaylıklarını açıklamaya başladı. İyi partiden siyaset arenasına giren Çivril’in sevilen emekli öğretmenlerinden emekli ilçe spor müdürü Turgay Arslan gazetemize yaptığı açıklamada Cuma günü Saat: 14.00’te aday adaylığını açıklayacağını belirtti.
Arslan daha iyi, daha yaşanır bir Çivril’in hayaliyle çıktığı bu yolda belediye meclisinde görev alarak fikir ve projelerini icrata dönüştürmeninin zamanının geldiğini ifade ederek, Çivril’in geleceğini inşa etmek için aday olduğunu belirtti.
Arslan uzun yıllar eğitim alanında birikimlerini Çivril menfaatleri doğrultusunda kamu yararına aktardığının altını çizerek, “Biz öğretmenlerin emekli olma şansı yoktur. Aldığımız eğitim bizi ömür boyu toplum yararına çalışmaya yönlendirmektedir. Bu bağlamda yıllardır yaşadığım, çok sevdiğim Çivril’e hizmet etmeyi kendime bir görev adlettim. Bu bağlamda görevimi icra etmek için politikayı seçtim ve iyi parti saflarında çalışmalarıma başladım. Önümüzdeki yerel seçimlerde Allah nasip ederse belediye meclisi üyesi olmayı hedefliyorum. Böylelikle sevdalısı olduğum Çivril’ime hizmet etmeye devam etmek tek arzumdur. Cuma günü parti binamızda gerçekleştirecek olduğum basın toplantısı ile resmi müraacatımı yapacağım tüm Çivril’li hemşehrilerimi toplantıya davet ediyorum” dedi.
Koray Eren ve Turgay Arslan’ın yanı sıra Irgıllı Mahallesi’nden Adnan Tosunoğlu da aday adayı olacağını belirtti.
Tosunoğlu Cuma günü Saat: 14.30’da yapacağı açıklama ile İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olacak.
Adnan Tosunoğlu geçmş dönemlerde Demokrat Parti Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası