• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ŞEKERBANK’TAN ÇİVRİL’Lİ ÜRETİCİLERE FİNANSMAN DESTEĞİ

ŞEKERBANK’TAN ÇİVRİL’Lİ ÜRETİCİLERE FİNANSMAN DESTEĞİ

Kuruluş amacı tarımın finansmanı olan ve 65 yıldır üretenin yanında yer alan Şekerbank, Yeşil Çivril Sağ Sahil Pompaj Sulama Birliği ile protokol imzaladı. Bankamızla imzalanan protokol kapsamında, bölge üreticilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz oranlarıyla karşılıyor ve kredi geri ödemelerini yılda bir hasat zamanında yapmalarına imkân sağlıyor.
Şekerbank Çivril Şubesi, Yeşil Çivril Sağ Sahil Pompaj Sulama Birliği ile protokol imzaladı. Bölge üreticilerinin nakit ihtiyaçlarının karşılanmasının hedeflendiği protokol, Şekerbank Çivril Şube Müdürü Aysel Alyaz Eren ve Yeşil Çivril Sağ Sahil Pompaj Sulama Birliği Başkanı Önder Arıkan arasında imzalandı.
08.11.2018 Kasım’da imzalanan protokol ile Şekerbank, bölgedeki üreticilerin finansman ihtiyaçlarını hasat zamanı geri ödeme imkanı ve avantajlı faiz oranlarıyla karşılayacak.
Aysel Alyaz Eren “Tarım sektörüne ve çiftçilerimize destek olmaya devam edeceğiz”
Şekerbank Çivril Şube Müdürü Aysel Alyaz Eren protokolün imza töreninde yaptığı konuşmada, Çivril’li üreticilere banka olarak daha fazla destek olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek; “Şekerbank’ın üreteni destekleme misyonu doğrultusunda imzaladığımız protokol ile Çivril’li üreticilerimize finansman sağlıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana uzman kimliğimiz ile tarım sektörüne ve çiftçilerimize her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.
Yeşil Çivril Sağ Sahil Pompaj Sulama Birliği Başkanı Önder Arıkan “Üretime yapılan destek ekonomiye ivme kazandıracaktır”
Yeşil Çivril Sağ Sahil Pompaj Sulama Birliği Başkanı Önder Arkın’da üreticilerimize yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri döneceğini söyledi. Yeşil Çivril Sağ Sahil Pompaj Sulama Birliği Başkanı Önder Arıkan “Üretim, ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasının en büyük itici gücüdür” dedi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası