• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

İYİ PARTİ ÇİVRİL MECLİSTE

İYİ PARTİ ÇİVRİL MECLİSTE

İyi Parti grup toplantısında Çivril İlçe Yönetimi, genel Başkanları Meral Akşener'i ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ü yalnız bırakmadı.
İyi Parti İlçe Eski Başkanı İsmail Çorbacıoğlu ve yönetiminin de aralarında bulunduğu onlarca kişi kiraladıkları otobüsle 29 Ekim Pazartesi günü gece yola çıkarak günün ilk ışıkları ile birlikte TBMM'i kapısı önünde genel başkanlarını karşılamak için hazır bulundu. Yasin Öztük'ün adını taşıyan etiketlerin yapıştırıldığı Çivril elması ve Çivril çekirdeğini Akşener'e sunan Çivrilli İYİLER toplantıya katılan milletvekilleri ve partililere de ikramda bulunarak Çivril'in tanıtımına katkı sağladılar. Meclis kürsüsünde konuşmasını yaparken çekirdek ve elmayı eline alan Akşener 'yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı' diyerek Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'e teşekkür etti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmasında iktidara yüklendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yapılan zamma tepki gösteren Akşener, "Görüyoruz ki Sayın Erdoğan da geçim sıkıntısı çekiyor. Bunu maaşına yaptığı yüzde 26 zamdan görüyoruz. Maaşı 74 bin TL'ye çıkıyor. Hem de devletin güya tasarruf yaptığı bir zamanda. Uçağa, Saray'a, kendi maaşına zam yapmaya para buluyorsunuz. O halde buyurun milletimize de bulun. Kendi maaşına yaptığın zam kadar emekliye, çalışana da zam yapmazsan aldığın her kuruş haram, zehir, zıkkım olsun. Sanma ki unutacağız, bu işin peşini bırakacağız. Hatırlatmaya devam edeceğiz. Bakalım milletin adamı mısın, yoksa kendine mi Müslümansın?" ifadelerini kullandı.
İki Mehmetçiğin soğuktan donarak şehit olmasına da değinen Akşener; "21 yüzyılda, askerimizin donarak şehit olması, bilin ki yüreklerimizi dağlıyor. YPG/ PKK'lı teröristler, Suudi dolarıyla ısınıp, Amerikan silahıyla donatılırken, Türk askerinin üşümesini bile kabul etmiyorum.. İkiyüz araçlık konvoylarınız, beşyüz milyon dolarlık dev uçaklarınız varken, Mehmedimi, donduran soğuktan koruyamıyorsanız, 'Kalsın benim davam, divana kalsın' , diyerek susuyorum.. Ordumuzun mücadelesi ve şehitlerimize saygı gereği, bu konuyu şimdilik kaydıyla kapatıyorum." ifadelerini kullandı.
Yaklaşık bir saat süren konuşmasında "Biz bu ülkenin Türkiye Cumhuriyeti olduğu gerçeğini haykırmaktan vazgeçmeyeceğiz.
Bunaldık, yorulduk, usandık, huzur ve adalete susamış aziz milletimizin her ferdini 'İYİLİK HAREKETİ'ne katılmaya davet ediyorum.
Ezan-ı Muhammedi ile, Türk Bayrağı ile ve Türkiye Cumhuriyeti ile kavgası olmayan her kim varsa buyursun gelsin, kim varsa çağırsın biz gidelim." diyen Akşener konuşmasını şu şekilde noktaladı;
“Her sözünü tartacaksın. Ettiğin lafın nereye gittiğini bileceksin. Milliyetçiliğe dil uzatırsan milliyetçinin cevabını da suratına suratına yiyeceksin. Yeter artık. Yetti artık. Tek devlet değil Türk Devleti, tek vatan değil Türk vatanı, tek bayrak değil Tük Bayrağı, tek millet değil Türk Milleti.”
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası