• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

GENÇ ÇİFTÇİLERE HİBE DESTEĞİ

GENÇ ÇİFTÇİLERE HİBE DESTEĞİ

Çivril’de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında hibe destekleri ve arıcılık malzemeleri düzenlenen törenle verildi.
Çivril’de, “Genç Çiftçi Projesi” kapsamında hibe almaya hak kazanan 11 genç çiftçiye hibeleri ve arıcılık malzemeleri dağıtımı yapıldı.
2018 yılı Genç Çiftçi Projesi kapsamında arıcılık, mantarcılık ve örtü altı seracılık projeleri kapsamında 11 projede hibe almaya hak kazanan genç çiftçilere 30.000 Lira ve malzeme desteği almaya hak kazanan genç arıcılara malzeme destekleri teslim edildi.
Arıcılık projesinden faydalanan genç çiftçilere arı ve arıcılık malzemelerini teslim eden ilçe müdürü Ahmet Kocakaplan, arıcılık sektöründeki son sistem malzemelere kavuşan arıcıların hem üretim kapasitelerini arttırmaları hem de kaliteli bal üretmeleri gerektiğini ifade ederek, Çivril’in arıcıların üreteceği kaliteli bal ile markalaşması gerektiğine vurgu yaptı.
Yapılan konuşmaların ardından hibe desteği alan genç çiftçiler temsili çeklerini protokol üyelerinden teslim aldılar.
Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğü binasında yapılan dağıtım törenine Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Denizli Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Necdet Demir, Çivril Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ahmet Kocakaplan, Denizli Arıcılar Birliği Başkanı Nihat Çomak, Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul ile ve hibe desteği alan çiftçiler katıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası