• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

AKİDAK ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

AKİDAK ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Çivril Akdağ İzcilik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Cumhuriyet Bayramında çocukları sevindirdi.
Düzenlediği aktiviteler ile Çivril’de doğa sporlarının yaygınlaşmasında büyük yol kat eden AKİDAK, sosyal sorumluluk projeleri ile de takdir topluyor. Cumhuriyet Bayramında Hamam Mahallesinde yaşayan üç çocuğa bisiklet hediye eden AKİDAK çocuklara iki bayramı birden yaşattı.
Çivril’de düzenlediği ulusal bisiklet turları ve organizasyonları ile Çivril tanıtımı ve turizmine büyük katkı sağlayan AKİDAK bisikleti olmayan çocuklara bisiklet hediye etti. Bisiklet kullanımını arttırmak ve bilinçli hale getirmek için Çivril’de bisikletli mahalle turları düzenleyen kulüp üyeleri, Hamam Mahallesinde karşılaştığı ve kendilerinden bisiklet isteyen çocukların isteğini geri çevirmedi. Kulüp üyelerinin kullanmadığı ya da çocuklarının bisikletlerini toplayan Kulüp tamir ve bakımını yaptığı bisikletleri çocuklara dağıttı.
Kulüp başkanı Erkan Atila çalışma ilgili olarak verdiği bilgide “Çivril gibi bisiklet kullanımın yüksek olduğu bir ilçede bisikleti olmayan çok çocuk var. Kulüp olarak Bisikletsiz çocuk kalmasın diye bir çalışma başlattık. Öncelikli olarak kulüp üyelerimizin kullanmadığı bisikletleri toplayarak bakım ve tamiratlarını yapıyoruz sonra da çocuklarımız hediye ediyoruz. Amacımız her çocuğa bisiklet” dedi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası