• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÜLKÜ OCAKLARINDA ŞEHİTLER İÇİN YASİN

ÜLKÜ OCAKLARINDA ŞEHİTLER İÇİN YASİN

Ülkü Ocakları Çivril Şubesi şehit askerler için Yasin okudu.
Çivril Ülkü Ocakları ocak binasında şehit askerler için Yasin ve Kur’an-ı Kerim okudu, dua etti.
Tuncel’de şehit olan iki askerin şehadet haberinden ardından ocak binasında bir araya gelen ülkücüler şehit asker ve güvenlik güçleri mensupları için Yasin ve Kur’an-ı Kerim okuyarak dua ettiler.
Kur’an tilavetinin ardından bir açıklama yapan ocak başkanı Kader Avcı, tarihin şanlı sayfalarında yerini alan, cennet vatan için canlarından geçen aziz şehitlerin huzurunda kucaklaşmak için toplandıklarını ifade etti.
Ülkücü Türk Gençliği olarak bölünmez bir bütün olan vatanın ve yüce Türk Milleti’nin sevdalıları olduklarını ifade eden Kader Avcı “Tuttuğumuz yol, şehitlerin yoludur ve herkes emin olsun ki her ülkücü bir şehit adayıdır. Şehitlerimiz rahat uyusunlar vatan nöbeti ülkücü gençliktedir ve haine verilecek en güzel cevap ülkücü gençliktir. Bizler bu yolda çekilen çileyi kutsal bilip bu davayı en ileri noktaya, aziz milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımaya ant içmiş vatan sevdalılarıyız. Bu uğurda gece uyumadan, gündüz durmadan, yılmadan yıkılmadan, yorulmadan mücadelemize devam etmekteyiz ve daima edeceğiz. Mücadelemiz cahilliğe ve tembelliğe karşı olup, en iyiyi ve en güzeli mensubu olmaktan şeref duyduğumuz yüce Türk Milletinin hizmetine sunmaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun sağ olun var olun” dedi. Haber Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası